Documentaire Breastfeeding my Boyfriend doorbreekt taboe

Relatie Valéry de Voijs 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Breastfeeding my Boyfriend. Waar moeten we beginnen? Wij weten als geen ander hoe fijn het is om borstvoeding te mogen geven. Aan je kind! Maar wat als je manlief ook even wilt snoepen?

Wij zijn best open-minded. Vinden wij zelf dan. Maar hier werden we wel even sprakeloos van.

Breastfeeding my Boyfriend

De documentaire Breastfeeding my Boyfriend neemt een kijkje in het taboe rondom borstvoeding bij volwassenen. Zo wordt het Britse stel Lana en Shawn gevolgd. En deze twee hebben een bijzonder verhouding. To say the least.

Spoiler alert voor degenen die ‘m nog wilt bekijken op Videoland. Voor de rest, the highlights.

Lana en Shawn

Het stel leert elkaar kennen via een datingsite. Wanneer Shawn een paar oude foto’s ziet van Lana waarop zij zwanger is van een eerdere relatie wordt hij enorm opgewonden: “Ik heb die dag gemasturbeerd op die foto”. Het stel ontmoet elkaar face to face, en zijn op slag verliefd. Volgens hen hebben ze een diepe connectie en lijkt het net alsof ze elkaar uit een vorig leven kennen. Binnen no time verhuizen ze dan ook naar Spanje om daar een nieuw leven op te bouwen.

Wanneer Lana borstvoeding geeft aan haar kinderen, wordt ze overspoeld door liefde. Fair enough… dat hebben alle moeders waarschijnlijk. Maar Lana gaat een stapje verder: “Toen ik borstvoeding aan mijn kinderen gaf, voelde ik een onvoorwaardelijke liefde. Dat miste ik en daarom wilde ik er weer mee beginnen met m’n vriend.”

Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Je lichaam moet namelijk melk produceren, en daar slikt Lana speciale supplementen voor. Daarnaast wordt de melk opgewekt door de zuigbewegingen van Shawn, en dat doet hij volgens Lana uitstekend.

Niet alleen kijkers van Breastfeeding my Boyfriend zijn geïnteresseerd. Het stel is begonnen met een eigen kanaal waar ze hun bijzondere levensstijl filmen. Fans zijn bereid geld te betalen om de video’s te mogen zien. En dat loopt als een malle. Lana en Shawn hebben tegenwoordig zo’n 15.000 abonnees, en hebben zelfs een manager aangenomen om hun business te kunnen laten groeien.

5x taboevragen over je zwangerschap mét eerlijke antwoorden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme