Bijzondere bevallingsbeelden in Vier handen op een buik: ‘Tranen met tuiten’

Nieuws Lisa van den Akker 13 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen van televisiehit Vier handen op een buik is weer van start. De derde aflevering, waarin de 20-jarige Selena te zien is, zorgt opnieuw voor veel reacties van kijkers.

In het programma Vier handen op een buik worden tienermoeders tijdens hun zwangerschap gevolgd en begeleid door een bekende Nederlandse moeder. In de derde aflevering van dit seizoen is dat niemand minder dan presentatrice Dyantha Brooks.

Dyantha begeleidt de 20-jarige Selena op weg naar haar bevalling. Zo helpt ze haar onder andere met haar negatieve zelfbeeld door met haar naar een bekende illustrator te gaan die prachtige een tekening van haar maakt.

Oudere vriend

Selena is zwanger van zestien jaar oudere vriend Danny. Iets dat natuurlijk veel reacties oproept bij de kijkers. Danny is op het eerste oog een ruige jongen vol tattoos, maar al snel wint hij de harten van veel kijkers.

Vier handen op een buik
Bron: BNNVARA / Skyhigh TV

Bevallingsbeelden

Wanneer het eenmaal zover is en de bevalling van Selena begint krijgen de kijkers unieke beelden te zien. Waar in veel afleveringen de camera wordt geweerd uit de bevalkamer, laten Selena en Danny de camera wel toe.

Daardoor zien we van dichtbij hoe het einde van Selena’s bevalling verloopt. Selena wordt aan alle kanten aangemoedigd. “Push, push! Kom op, babe”, zegt Danny. “Je mag trots zijn op je dame”, vindt de verloskundige. De aanstaande vader wordt emotioneel. “Ja, zeker. Heel trots”, zegt hij met tranen in zijn ogen.

Na vijf kwartier persen wordt hun dochtertje Nyjah geboren en opgevangen door vader Danny.

“Schatje! Oh, je bent zo mooi”, zegt Selena zodra ze haar dochter op haar buik gelegd krijgt. “Ik heb zo lang op je gewacht”, vervolgt ze emotioneel. Vader Danny houdt het ook niet droog en met hem veel van de kijkers ook niet.

“Tranen met tuiten”, reageert een van de kijkers op Twitter.

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdagavond om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme