De 5 leukste voedingskussens onder de 50 euro

Baby Wilma Groothuis 29 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Het fijne momentje waarin je je baby voedt, kan je nog aangenamer maken door het gebruik van een voedingskussen. Als jij nog op zoek bent naar eentje, kijk dan vooral ook even naar de vijf die wij op dit moment het leukste vinden.

Waarom een voedingskussen?

Een voedingskussen is een populair item onder ouders, zowel tijdens de zwangerschap als daarna. Tijdens de zwangerschap is een voedingskussen ideaal voor tijdens het slapen: het ondersteunt je lichaam en met name als je last van je rug, buik, benen of heupen hebt, is dat heel prettig. Op deze manier neem je automatisch een meer natuurlijke houding aan tijdens het slapen.

Na de zwangerschap kun je een voedingskussen gebruiken om te voeden, zowel voor borstvoeding als flesvoeding. Het kussen dient dan als ondersteuning voor je baby of je arm, wat het voeden comfortabeler maakt. Het zorgt er ook nog eens voor dat minder snel een verkeerde houding aanneemt tijdens het voeden, waardoor je ook minder snel klachten als rugpijn of nekpijn krijgt.

De leukste voedingskussens

Wil jij een voedingskussen aanschaffen, maar heb je wat inspiratie nodig? Dit zijn onze favorieten op het moment:

1. Doomoo Softy Classic

Dit voedingskussen is ideaal als jij op een comfortabele manier je kleintje wilt voeden, of dat nou met borstvoeding of flesvoeding is. Je kan je baby erin leggen of hem om je middel leggen voor extra ondersteuning.

voedingskussen
Bron: Bol.com

2. Theraline Halve Maan Kussen

Met dit voedingskussen zorg je voor een fijn ontspannen momentje met je baby. Het kussen is heel zacht, vormt zich naar je baby en het zorgt voor extra ondersteuning voor jouw rug, nek en schouders. Linkt goed, toch?!

voedingskussen
Bron: Babypark

3. Telano Voedingskussen

Ook dit voedingskussen is ideaal voor het voeden van je baby. Daarnaast is deze ook heel prettig als je tijdens je zwangerschap ondersteuning bij het slapen nodig hebt. Hij vormt zich mooi naar jouw lichaam, waardoor je buik, benen en rug worden ondersteund en je een betere slaappositie aanneemt.

voedingskussen
Bron: Bol.com

4. MamaLoes Voedingskussen

Met dit voedingskussen wordt het voeden van je baby een ontspannen en fijn moment. Leg hem om je middel heen en je hebt de perfecte ondersteuning tijdens het voeden. Je kan hem ook als zwangerschapskussen gebruiken voor een betere slaaphouding.

voedingskussen
Bron: Bol.com

5. Litollo voedingskussen

En last but not least: dit voedingskussen van Litollo is favoriet onder veel moeders, met name de aanstaande moeders. Je moet voor deze wel een groot bed hebben, anders is het een beetje onhandig, maar dit kussen zorgt voor optimale ondersteuning van het zwangere lichaam. Na de zwangerschap kan je hem natuurlijk ook gebruiken voor het voeden van je baby.

voedingskussen
Bron: Bol.com

Dit is dé ultieme babyuitzet lijst voor jouw kleintje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen