Laura Saija
Laura Saija Persoonlijk 15 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Cheyenne (39): ‘Na onze wilde nacht, ging hij terug naar zijn perfecte gezin’

Martijn is voor Cheyenne de ideale man. Ze vindt hem knap, een gezellige vriend en hij heeft het perfecte gezin. Zo lijkt het tenminste. Inmiddels weet ze dat ook zijn huisje een kruisje heeft. “Tijdens de daad keek hij me diep in mijn ogen aan en noemde hij steeds mijn naam. Alsof hij lang op dit moment gewacht had.”

“Het was zeker niet de eerste keer dat ik Martijn ontmoette. Ik kende hem al langer, hij is namelijk de beste vriend van mijn neef. Toch zag ik hem niet vaak, eigenlijk alleen bij het jaarlijkse TT-festival (in Assen, red.) waar iedereen in de regio naartoe gaat. Op de bewuste avond waren Martijn en ik met gezamenlijke vrienden op het festival aan het feesten.

Onbereikbaar

In het begin van de avond was ik niet zo met Martijn bezig. Ik vond het wel gezellig dat hij mee was, maar hij was voor mij onbereikbaar. Ik dacht dat hij mij niet zag staan, omdat hij ontzettend knap is en ook een aantal jaar jonger is dan ik. Ook zag ik op Instagram altijd alleen maar mooie foto’s voorbijkomen van hem en zijn perfecte gezin. Martijn heeft namelijk een vrouw en twee jonge kinderen. Zijn vrouw was die avond thuisgebleven bij de kinderen.

Het was gezellig op het festival en ik had het naar mijn zin met mijn vriendinnen. We dansten en de drank vloeide rijkelijk. Ik merkte dat Martijn steeds meer naar mij toe trok. We kletsten en dansten met elkaar. Martijn werd amicaal, hij begon een arm om mij heen te slaan en tegen mij aan te dansen. Ik was dit niet van hem gewend, maar ik vind hem een aantrekkelijke man dus ik deed mee.

Mijn neef keek ons vragend aan en ik vroeg aan hem of Martijn wel eens vreemd ging. Absoluut niet, was zijn antwoord. Martijn houdt van zijn vrouw en kinderen, die zou dat nooit doen. Ik geloofde hem meteen, dit was namelijk ook het beeld dat ik van Martijn had. Toch werd hij steeds handtastelijker en knuffelde hij mij.

Zoenen

Het festival liep ten einde en Martijn zei dat hij naar huis ging. Ik zag aan hem dat hij bij mij wilde blijven en ik wilde zelf ook helemaal niet dat hij wegging. We gingen aan de zijkant van de menigte staan en daar kwam het hoge woord eruit. Hij vertelde dat hij al jaren een crush op mij heeft en mij het liefst zou willen zoenen.

Ik weet niet of het de drank was of dat het zijn mooie blauwe ogen waren, maar we begonnen innig te zoenen. Gewoon midden op straat. Hij nam een groot risico, want er liepen veel mensen langs die ons konden zien. Het maakte hem niet uit, ik voelde aan deze kus dat hij hier eerder over gefantaseerd had. Hij greep zijn kans. En ik de mijne.

Even later strompelden we al zoenend naar mijn huis en konden niet meer van elkaar afblijven. Eenmaal binnen trokken we de kleren van elkaars lijf. We eindigden op de bank. Tijdens de daad keek hij me diep in mijn ogen aan, hij noemde steeds mijn naam. Alsof hij lang op dit moment gewacht had.

Snel naar zijn perfecte gezin

Na de seks hebben we nog een tijdje tegen elkaar aan liggen knuffelen. Martijn zei dat hij dit nooit eerder had gedaan in de tien jaar dat hij met zijn vrouw samen is. Ik merkte dat hij zich schuldig voelde tegenover zijn vrouw, maar ook tegenover mij. Ons gesprek werd abrupt onderbroken toen zijn vrouw belde. Het was inmiddels zes uur ’s ochtends en hij had haar twee uur eerder al geappt dat hij naar huis kwam.

Martijn maakte zich klaar om weg te gaan, maar probeerde mijn gevoelens ondertussen niet te kwetsen. Hij had haast, want zijn vrouw was aan het wachten maar hij had net seks met mij gehad en wilde niet dat ik getreurd achter bleef. Ik zei dat hij snel moest gaan. Ik verwachtte heus niet dat hij meteen z’n gezin voor mij zou verlaten.

Charmeoffensief

De volgende dag toen ik wakker werd, kwam ik erachter dat hij zijn charmes al volop in de strijd aan het gooien was. Ik zag op Instagram dat hij zijn gezin had meegenomen naar een pretpark. Ze hadden een geweldige dag. Zo leek het tenminste op Instagram, maar ik wist wel beter.

Die avond vroeg hij aan mij of ik het erg vond dat hij al die foto’s van zijn ‘happy family’ online gooide. Ik zei dat hij moest doen, wat hij moest doen. Hij vertelde dat zijn vrouw de hele dag geen woord tegen hem zei. Misschien vermoedde ze iets, maar hij heeft haar niks verteld. Elke keer als ik nu op internet een foto van Martijn en z’n perfecte gezinnetje zie, walg ik. Zo zie je maar hoe nep social media is.”

Dit zijn de échte redenen dat mensen vreemdgaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme