Vrouw verkoopt kerstcadeau van haar vreemdgaande man met briljante verkooptekst

Persoonlijk Susan Dalstra 4 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Je kan nog zoveel mooie cadeaus geven; het maakt vreemdgaan niet goed. Dat vond een vrouw uit Melbourne ook. Ze zet de bedelarmband die ze als kerstcadeau kreeg van haar man op een soort Australische Marktplaats mét een briljante tekst.

Bedrog afkopen

Ze plaatste de advertentie voor de Pandora armband op Oudejaarsavond. ‘Ik verkoop de Pandora armband die mijn man zorgvuldig heeft samengesteld terwijl hij zich een weg loog door ons huwelijk. Blijkt dat je met mooie cadeaus bedrog niet kan afkopen.’

Ze beschrijft de beveiligingsketting van de armband als ‘ontworpen om de armband beter bij elkaar te houden dan ons huwelijk’. Een bedel met een gouden hart waar een pijl doorheen gaat omschrijft ze als ‘de pijn in mijn hart die ik voelde toen ik hoorde van de leugens. En daarna weer, toen ik ontdekte hoe lang hij al tegen me loog.’

Tranen van mijn vijand

De armband is te koop voor 350 (Australische) dollars en je kan met cash of PayPal betalen want ‘de tranen van mijn vijand zijn kennelijk geen geldige betalingswijze’. Het is maar de vraag wie zin heeft in een souvenir van een gebroken huwelijk, maar als je het een mooie armband vindt: hij is nog steeds te koop. 

vreemdgaan

Deze 4 vrouwen bekennen waarom ze vreemdgingen (en geen spijt hebben).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme