10 x waarom het oké is om als vrouw een one night stand te hebben

Relatie Chiara Izelaar 2 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Staat een one night stand nog op jouw bucket list? Daar hoef jij je niet voor te schamen, want waarom is het wel oké voor mannen om roekeloze seks te hebben, maar worden vrouwen erop aangekeken?

Iedere vrouw heeft weleens zin in een ongeremde vrijpartij, zonder verdere gevolgen. En dat is helemaal oké. En wij vertellen je tien redenen waarom.

Waarom een one night stand hebben als vrouw oké is

Anno 2020 hoeft dit geen dingetje meer te zijn, want:

1. Aantrekkingskracht

Hoezo worden vrouwen snel verliefd? Ook vrouwen kunnen een man tegen ‘t lijf lopen die enkel lust bij hen opwekt. En hier is helemaal niets mis mee. Seksuele aantrekkingskracht hoort nu eenmaal bij de natuur.

2. Avontuur

Misschien ben je je wilde haren allang kwijt, maar een avontuurtje kan nieuwe energie in je leven blazen. Een one night stand zit namelijk vol passie en spanning.

3. No pressure

Hoewel een eerste keer onwijs spannend kan zijn, weet je bij een one night stand dat het niet alleen de eerste, maar ook de laatste keer zal zijn dat je met de hunk in kwestie het bed in zal duiken. De druk om te presteren verdwijnt als sneeuw voor de zon.

4. Or shame

Was je bij je vorige (bed)partners een tikkie terughouden – al was het alleen in het begin – en durfde je je wilde sexy kant niet aan hen te tonen? Deze gast zie je toch nooit meer, dus gooi al je remmen los!

5. All about you

Seks bestaat uit geven en nemen, maar het is niet erg als je dit keer zorgt dat jullie vrijpartij volledig om jou draait. Van je favoriete voorspel tot standje en erogene zones; laat hem weten hoe jij het wil hebben.

6. Zelfvertrouwen

Juist omdat je de touwtjes in eigen hand kan nemen voel je je op en top vrouw. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. En die seks glow de volgende ochtend is ook niet verkeerd ofcourse!

7. Lust

Over ‘de volgende ochtend’ gesproken… Je hoeft je geen zorgen te maken over een ontbijtje, telefoonnummers uitwisselen of hoe je eruit ziet. Een one night stand draait enkel om de lusten, en niet de lasten.

8. Schuld

Misschien ben je bang dat je je schuldig voelt na de seks. Of dat je spijt krijgt van deze beslissing. Maar waarom? Op hét moment wist je het zeker, je wilde maar één ding. Één keertje buiten het boekje gaan kan geen kwaad toch.

9. Bucketlist

Je moet alles een keer hebben geprobeerd in je leven… It’s as simple as that! 

10. Why not?

Need I say more? 

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen