Ben jij een Weegschaal? Partners met deze sterrenbeelden passen het best bij jou

Relatie Lisa van den Akker 7 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Als je een partner zoekt zijn er veel dingen waar je op kunt letten, op iemands uiterlijk, intelligentie of geloofsovertuiging bijvoorbeeld. Maar je kunt ook letten op het sterrenbeeld van je “person of interest”. Is jouw sterrenbeeld bijvoorbeeld Weegschaal? Dan passen partners met deze sterrenbeelden het beste bij jou.

Weegschalen zijn zoals het symbool al doet vermoeden altijd opzoek naar de goede balans. Ze willen graag dat iedereen in vrede met elkaar samenleeft. Weegschaal is een luchtteken en Weegschalen zijn erg sociaal, liefdevol en creatief. Maar het zijn ook twijfelkonten die het lastig vinden om een mening te vormen. En het zijn vaak pleasers die het iedereen naar de zin willen maken, en bijna alles doen om conflicten te voorkomen.

Deze sterrenbeelden passen bij Weegschaal

Welke sterrenbeelden als partner het beste passen bij het sterrenbeeld Weegschaal? Met deze matches zit je goed.

Waterman

Watermannen en Weegschalen zijn allebei sociaal. Ze zijn graag omringd door andere mensen en als koppel zullen ze een vol een goed leven leiden. De diplomatieke houding van de Weegschaal past goed bij het koppige karakter van de Waterman, samen zullen de compromissen vinden en zo door conflicten heen komen.

Tweelingen

Als het aankomt op een romantieke klik dan zijn Tweelingen en Weegschalen een perfecte match. Ze passen goed bij elkaar op intellectueel, seksueel en sociaal gebied. Beiden hebben een brede interesse en ze zijn beiden nauwelijks jaloers. Ze doen alles met veel passie en zullen daarom samen een harmonieus leven lijden.

Boogschutter

De charmante Weegschaal en de vurige Boogschutter zullen het niet snel saai hebben samen. De Weegschaal weet hoe hij de dingen interessant moet houden voor de avontuurlijke Boogschutter. Terwijl de Boogschutter in staat is om de Weegschaal ook intellectueel te blijven prikkelen. Zolang de Boogschutter in staat is om zijn drang naar vrijheid te bedwingen, en een stabiele partner te zijn voor de Weegschaal, is dit een perfect koppel.

Lees ook:

5 x herkenbaar als je samen bent met een partner met het sterrenbeeld Weegschaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Astrology Companion

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme