Winnen: 2x draagzak van Babymoon Carriers

Baby Laura Saija 3 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Je baby dragen in een draagdoek of draagzak is fijn voor zowel ouders als kind. Een draagdoek of draagzak is veilig en geborgen voor je baby, en is al vanaf de geboorte te gebruiken.

Het dragen van je baby heeft dus veel voordelen. Toch kan het lastig zijn om de juiste draagzak of draagdoek te vinden. Dat wordt er nu niet makkelijker op, want er is een nieuw leuk merk op de markt.

Babymoon Carriers combineert gemak voor ouders en optimale ontwikkeling van baby’s in haar unieke draagzakken. De 2023 collectie behoudt alle voordelen van babydragen met een innovatief, ergonomisch design. De draagzakken zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederlandse winkels.

Babymoon Carriers

De nieuwe Babymoon Maxi en Mini draaglijn, met sterke biologische katoenen buitenkant en zachte jersey voering, biedt comfort en ondersteunt de ruggengraat en heupontwikkeling van de baby in acht verschillende draagposities.

De voordelen van huid-op-huidcontact, met of zonder kleding, blijven behouden zoals minder stress bij moeder en kind. Benieuwd naar alle voordelen van huid-op-huidcontact? Famme schreef er al eerder over.

Dankzij slechts drie gespen zijn de draagzakken eenvoudig aan te passen en geschikt voor zowel ouders als baby’s vanaf de geboorte tot de peutertijd. Het minimalistische en compacte design maakt opbergen handig en maakt discreet borstvoeding geven mogelijk.

Over Babymoon Carriers

Babymoon Carriers, opgericht in 2020, streeft ernaar “wereldwijd gelukkige ouders en gezonde baby’s te bevorderen met een unieke draagzak die gemak voor ouders en optimale babyontwikkeling combineert”, zo stelt het merk. De draagzakken zijn er in verschillende soorten. Zo is er de Babymoon Maxi, Babymoon Mini voor te vroeg geboren baby’s en de luxe Babymoon Signature.

Daarnaast ondersteunt het bedrijf projecten in Afrika om babysterfte te verminderen, waaronder Kangaroo Mother Care. Ook wordt er gewerkt aan een ‘smart’ draagzak voor ontwikkelingslanden om vitale functies van baby’s te meten zonder medische hulp.

Winactie

Op Famme mogen we twee keer een draagzak van Babymoon Carriers weggeven! Wil jij meedoen aan deze winactie? Reageer dan onder de post op Instagram. Volg ook Babymoon Carriers op Instagram. Wees er snel bij, deze winactie loopt tot 10 november 2023.

Deskundige aan het woord: ‘Met het woord ‘DRAAG’ weet je meteen of je baby goed in de draagzak zit’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme