Winnen: maak kans op winnend Speelgoed van het Jaar 2021

Kinderen Erik Jonk 14 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Op 6 september zijn de vakjury-winnaars van de jaarlijkse verkiezing Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. Publiek kan tot en met 25 oktober stemmen op het favoriete speelgoed, waarna de publieksprijzen bekend worden gemaakt. In de aanloop naar de bekendmaking op 2 november, houdt Famme een winactie met niet minder dan negen prijzen. Het gaat daarbij om winnend speelgoed natuurlijk.

De verkiezing Speelgoed van het Jaar is al bijna 50 jaar een begrip. Het geldt als goede raadgever voor ouders en verzorgers bij het kopen van speelgoed en spellen. Al dan niet om cadeau te geven natuurlijk. Deze Speelgoed van het Jaar-verkiezing kent enkele nieuwe categorieën, zoals spellen, duurzaam en puzzels. Bovendien is er deze keer ook een vakjuryprijs aan de verkiezing toegevoegd.

Stemmen voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar

Maar uiteraard zijn er ook weer de publieksprijzen. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favorieten in de verschillende categorieën en dat kan hier. Stemmen kan tot maandag 25 oktober.

Famme geeft 3×3 prijzen weg. Het gaat hier om winnaars van de categorie volwassenen. Doe mee en maak kans op het Speelgoed van het Jaar. Welk speelgoed je krijgt als je een van de winnaars bent, wordt bepaald door loting.

Speelgoed van het Jaar dat je kunt winnen

• 20 second Showdown
Doldwaas partyspel voor 5 tot 20 spelers.

20_second_showdown_achterkant

• Escape Your House
Bij dit familiespel puzzel je niet op tafel, maar verander je je hele huis in een Escape Room. De doos bevat 6 missies van elk 15 minuten.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

• Mysterium Park
Kennisspel om een mysterie in het circus op te lossen.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Doe mee! Je kunt deelnemen tot en met maandag 18 oktober.

Dit zijn de vier bekendste opvoedstijlen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen