Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Opvoeden januari 22, 2019

Hilarisch! De zindelijkheidstraining van deze moeder ging viral

Opvoeden is vallen en opstaan. Niet alleen voor onze koters, maar ook voor ons. Als moeder zijnde kom je er vaak snel achter wat wel of niet werkt. Al duurt het ontdekken wat wél werkt soms iets langer, het ligt niet altijd voor de hand.

Zo kunnen veel moeders beamen dat zindelijkheid niet in 1 dag ontstaat. Leren plassen op het toilet vergt meer dan alleen een potje in huis halen. Dit wetende, bedacht een moeder een strategie om haar kindje uit de luiers te halen. So far, so good..

 

Een goede voorbereiding

De Britse moeder Shona speurde op het web om info te vergaren over zindelijkheidstraining. De vloer voorzien van een beschermlaagje en het aanschaffen van een schitterend potje leken haar voldoende om de klus te klaren. Met de nadruk op beschermlaagje. Onder het mom; het zekere voor het onzekere liet Shona geen enkele centimeter in haar woonkamer over aan het lot.

Om haar vrienden op de hoogte te houden van de voortgang besloot Shona haar voorbereidingen vast te leggen. ‘Doe ik het goed?’ postte ze boven de foto’s op haar social media. Wij begrijpen wel dat deze hilarische post viral ging… Oordeel zelf!

 

 

zindelijkheidstraining

 

Kun je meer handige tips gebruiken? Dit zijn de absolute do’s and dont’s op weg naar zindelijkheid. 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Babyology

Reageer op artikel:
Hilarisch! De zindelijkheidstraining van deze moeder ging viral
Sluiten