Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Lifestyle 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

5x erotische films die iedere vrouw gezien wilt hebben

Time to spice things up!  Heb jij namelijk genoten van Fifty Shades en ben je in de mood voor een soortgelijke film? Search no more. Wij zetten de meest tijdloze erotische films (voor vrouwen) op een rij.

Wij zouden zeggen, geniet ervan!

Erotische films voor vrouwen

Wij hebben goed geluisterd naar de meest voorkomende seksfantasieën en zijn op zoek gegaan naar de meest erotische films. Komen ze:

9½ Weeks

We beginnen de lijst met een klassieker. Deze erotische film komt uit 1986 en laat menig vrouwenhart nog altijd sneller kloppen. Als jij warm wordt van een dominante man dan ga jij deze film kunnen waarderen. Je zult tijdens de twee uur durende film op het puntje van je stoel zitten en genieten van de chemie tussen de dominante Mickey Rourke en de bloedmooie blondine Kim Basinger. Trust us, deze film neemt je mee in een psychologisch/erotisch spel van de liefde.

Blue Is the Warmest Colour

Steven Spielberg had maar één ding te zeggen tijdens het Cannes Filmfestival: “Magnificent. We were under the spell of the film and its wonderful actresses.” Op menige toneelschool staat het kijken van deze film namelijk als huiswerk op het programma. Het acteerwerk is namelijk on point. De film is vernoemd naar Emma (Léa Seydoux), een meisje met blauw geverfde haren. De jonge Adèle (Adèle Exarchopoulos) wordt verliefd op Emma, waardoor ze aan haar seksualiteit begint te twijfelen en haar erotische fantasieën werkelijkheid worden.

365 Days

Je hebt ‘m vast voorbij zien komen. De erotische film 365 Days heeft onwijs veel weg van Fifty Shades of Grey. De Poolse Blanka Lipinska wordt namelijk ontvoerd door Massimo, waarnaar hete (bijna pornografische) scenes volgen. De film kreeg de nodige kritiek, maar wie fan is van erotische films zal de hete scenes beslist kunnen waarderen.

Newness

In tegenstelling tot 365 Days zijn het in Newness niet alleen de sexy shots die de film zo erotisch maken. De film wordt erotisch door het sexy verhaal tussen Nicholas Hoult en Laia Costa. De acteurs zijn perfect gecast, want de rollen zijn op hun lijf geschreven. Speels, spannend en erotisch. “Not only for cinema, but also for the soul” aldus Movie Mezzanine.

Lie With Me

De sexy Leila (Lauren Lee Smith) heeft de nodige sekspartners gehad. Toch heeft geen man haar kunnen bevredigen…. Tot ze de kunstzinnige en dominante David (Eric Balfour) ontmoet. Het lijkt een vrijblijvende situatie, tot er gevoelens bij komen kijken.

Heeft dit lijstje nu in de mood gebracht? Probeer dan deze massage eens!

6 erogene zones waar je misschien nog niet eerder van gehoord had

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme