De 6 leukste animatiefilms op Netflix om in de herfstvakantie te kijken

Kinderen Wilma Groothuis 17 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

In de herfstvakantie hebben je kinderen weer tijd om films te kijken. En soms kan het best makkelijk zijn om je kind even een uurtje voor de tv te zetten, of je er nu zelf bij komt zitten of niet. Daarom geven wij de beste tips voor een leuke animatiefilm voor je kind om tijdens de herfstvakantie te kijken.

De zes leukste animatiefilms

Deze zes animatiefilms zijn geschikt voor je kind en daarmee is hij ook weer eventjes zoet. Hij blij, jij blij.

Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos

Deze film staat in het teken van de verjaardag van de Wijze Varen. Woezel en Pip moeten het cadeau voor hun vriend verstoppen, wanneer na een tijdje blijkt dat het cadeau opeens verdwenen is. Woezel en Pip gaan samen met hun dierenvriendjes op zoek naar deze geheimzinnige dief.

Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Fien en Teun geven een groot dierenfeest op de boerderij. Daar moet nog een hoop voor gebeuren, zoals versieringen ophangen, cadeautjes inpakken en appeltaart bakken. Het gaat allemaal goed, totdat Stip de Pony bij hun komt logeren. Opeens gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan?

DreamWorks Turbo

DreamWorks Turbo gaat over een tuinslak die gedreven is door snelheid. Hij wil de beste autoracer van de wereld worden. Helaas is hij alles behalve heel erg snel. Totdat hij door een ongeluk ineens supersnel wordt. Met zijn nieuwe snelheid wil hij het opnemen tegen de allerbeste coureurs.

Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup

De snelle Kana denkt dat ze alleen maar heel snel moet zijn om de Sodor Cup te winnen. Wanneer ze Thomas als nieuwe partner krijgt toegewezen, moeten ze op een slimme en tactische manier samenwerken om als eerste over de finish te gaan. En daarbij gaat het niet alleen om snelheid.

Ponyo

Voor deze film moet je wel eraan denken om de taal op Nederlands te zetten, want het is een Japanse tekenfilm. Het gaat over het vijfjarige jongetje Sosuke die vriendschap sluit met Ponyo, een goudvissenprinses. Zij wil niks liever dan een mens worden.

Kiki’s vliegende koeriersdienst

Ook deze film moet je op de Nederlandse taal zetten. Deze film gaat over Kiki, een dertienjarige heks in opleiding. Ze verlaat haar familie om haar gave als heks te bewijzen. Alleen heeft ze moeite om zich aan te passen en vrienden te maken. Om geld te verdienen, begint ze een koeriersdienst.

5x besparen op uitjes tijdens de herfstvakantie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme