7 signalen dat je nog steeds verliefd bent op je partner

Relatie Renée 6 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Misschien ben je een paar jaar samen, misschien heb je al meer dan tien jaar op de teller staan. Hoe dan ook, je weet ongetwijfeld hoe het voelt als de vlinders hebben plaatsgemaakt voor houden van. Maar hoe weet je of je nog wel steeds ‘verliefd’ bent op je partner? Als je deze signalen herkent weet je dat het goed zit.

7 signalen dat je nog steeds verliefd bent

Elkaar grote of dure cadeaus geven is namelijk niet de (enige) manier waarop je kunt laten zien dat je nog van elkaar houdt. De volgende kleinere signalen duiden erop dat je nog altijd verliefd bent op je partner.

1. Alles delen

Gebeurt er iets belangrijks en wil je als eerste je partner bellen? Dan is dit een teken dat je nog steeds verliefd op hem of haar bent.

2. Elkaar verrassen

Als je het leuk vindt om je partner te verrassen met een sexy lingeriesetje, zijn/haar favoriete eten of een ander cadeau, weet je dat je verliefd bent.

Lees ook: Zo houd je je relatie spannend als je jonge kinderen hebt

3. Date nights

Nemen jullie nog steeds de tijd om quality time te hebben? Plannen jullie nog steeds date nights in? Dan ben je goed bezig om het vlammetje te laten branden.

4. Intimiteit

Je bent nog steeds verliefd als je je aangetrokken voelt tot je lief. Ook als je allebei ongeveer evenveel behoefte aan intimiteit hebt, hoef je je geen zorgen te maken.

5. Ruzies oplossen

Gaan jullie nooit meer ruzie slapen en doen jullie er alles aan om problemen op een volwassen manier op te lossen? Dan is dit een goed teken. Wanneer je nog steeds moeite doet voor elkaar – zelfs als je boos bent – ben je verliefd op elkaar.

Lees ook: 5 ruzies die álle ouders wel eens hebben waarvan de argumenten super herkenbaar zijn

6. Lieve berichtjes

Jullie moeten veel ballen hoog houden in het leven. Als je dan toch de tijd vindt om elkaar af en toe een lief berichtje te sturen, voel je weer even die kriebel van vroeger.

7. Lachen

Lachen is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de relatie. Kun je nog steeds om elkaars flauwe grapjes lachen en zie je de charme er wel van in? Dan is dat een goed teken.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Beautify

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen