7x kerstcadeaus voor zwangere vrouwen

Zwanger Japke Janneke Sybesma 21 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Met de kerstdagen voor de deur is het shoppen voor cadeautjes begonnen. Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je zwangere zus, nichtje of vriendin? Wij hebben een aantal leuke kerstcadeaus voor zwangere vrouwen op een rijtje gezet.

Hier maak je iedere zwangere vrouw blij mee deze kerst.

Kerstcadeaus voor zwangere vrouwen

Dit is overigens ook handig als je zwanger bent en inspiratie nodig hebt voor een eigen verlanglijstje.

1. Huidproducten

In de wintermaanden is goed smeren altijd verstandig, maar zeker als je zwanger bent. Een verzorgingsproduct is dan ook een ideaal kerstcadeau voor een zwangere vrouw. Aangezien het lichaam en de huid steeds meer op rek zal komen, is een fijne buikolie of crème geen overbodige luxe, zoals deze van Naïf.

2. Een zwangerschapsmassage

Leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Als je zwanger bent, en zeker rondom de drukke feestdagen, is een ontspannende massage alles wat je nodig hebt. Bij veel verschillende salons bieden ze speciale massages aan voor zwangere vrouwen. Koop een giftcard of maak zelf een leuke tegoedbon voor een zwangere vrouw in je omgeving.

3. Zwangerschapsbeeldje

Hoe leuk is het om je zwangerschap vast te laten leggen? Op heel veel plekken kun je tegenwoordig een digitale afdruk van je buik laten maken en deze laten omvormen tot een prachtig beeldje. Dit kerstcadeau voor een zwangere vrouw valt misschien in een iets hogere prijsklasse, maar is zeker het overwegen waard! Die prachtige buik kan op deze manier voor eeuwig vastgelegd worden.

4. Fotoshoot

Een andere manier om een zwangere vrouw haar zwangerschap te laten vastleggen, is natuurlijk het regelen van een fotoshoot. Ook dit is een heel mooi en bijzonder cadeau voor een zwangere vrouw, dat ze mogelijk niet snel voor zichzelf zal aanschaffen. Er zijn talloze zwangerschapsfotografen met veel ervaring te vinden. Dit is vooral leuk voor vrouwen die al wat verder in de zwangerschap zijn.

5. Duizend dagen dagboek

Dit Duizend dagen dagboek is een perfect kerstcadeau voor een zwangere vrouw. Hierin kan ze niet alleen de zwangerschap vastleggen, maar ook de periode na de bevalling. Het boek begeleidt de aanstaande moeder door de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en eerste twee jaar als moeder. Mijlpalen en bijzondere momenten kunnen zo worden vastgelegd en dit boek zal een herinnering blijven voor altijd.

6. Abonnement op een tijdschrift

Nu er nog tijd is om te lezen en te ontspannen is een abonnement op een leuk tijdschrift één van de ideale kerstcadeaus voor zwangere vrouwen. Bij vele boekwinkels kun je een dergelijke bon kopen en het is zo een ideaal cadeautje voor onder de boom.

7. Alcoholvrije drankjes

Houd de zwangere vrouw in kwestie normaal gesproken wel van een drankje? Om toch in de feestelijke sfeer te blijven is een goede fles alcoholvrije bubbels dan ook leuk om mee te nemen als kerstcadeau voor een zwangere vrouw. Naast alcoholvrije bubbels zijn er op dit moment ook andere alcoholvrije drankjes op de markt. Wat dacht je van alcoholvrije Aperol Spritz? Gin zonder alcohol of zelfs alcoholvrije Amaretto? Het is, vooral rondom de feestdagen, misschien leuk om hier een pakketje van te maken. Koop er een aantal mooie glazen bij en je scoort sowieso punten.

8 x De beste cadeautjes voor je zwangere vriendin/zus/collega… of natuurlijk voor jezelf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme