8 x De beste cadeautjes voor je zwangere vriendin/zus/collega… of natuurlijk voor jezelf

Lifestyle Sophie Nortier 25 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Is je bestie, je zus, of je collega zwanger? Dan is het natuurlijk heerlijk om haar even in het zonnetje te kunnen zetten. Dit zijn de beste cadeautjes die tijdens de zwangerschap zeer zeker worden gewaardeerd!

We weten allemaal dat als je zwanger bent je wel wat extra liefde kunt gebruiken. Want, gaat alles van een leien dakje? Dan sta je er zelf veel te weinig bij stil dát je zwanger bent, vliegt de tijd voorbij en ben je al bevallen voor je er echt van hebt kunnen genieten. Een cadeautje om je eraan te herinneren dat je van deze bijzondere tijd moet genieten is dan ook wel op zijn plaats.

Is de zwangerschap een en al ellende? Nou ja, daar hoeven we verder geen woorden meer aan vuil te maken waarom de zwangere wel even een gebaar van liefde mag ontvangen.

8x Het beste cadeau tijdens de zwangerschap

Hoe dan ook, een zwangerschap is altijd een excuus om de aanstaande moeder even flink te verwennen met lieve cadeautjes.

8x de meest nutteloze kraamcadeaus die we kregen

1. Zwangerschapstekening

Je kunt natuurlijk een zwangerschapsfotoshoot cadeau doen, of een beeldje laten maken. Maar een mooie tekening is ook al een geweldig mooi beeld als herinnering aan deze tijd. En ook die kun je custom laten maken, of gewoon een algemene zoals dit mooie exemplaar. Staat geweldig in de woonkamer of babykamer natuurlijk.

Kosten: €6,94

Zwangerschapstekening
Bron: Etsy

2. Zwangerschaps chillpak

Er is geen tijd in je leven dat je meer zal chillen dan tijdens de zwangerschap. Een lekker loungepak is daar dan ook de perfecte aanvulling op. In deze zwarte velours hoodie (€41,99) en loungebroek (€41,99) kruipt de mommy to be lekker knus de bank op.

Zwangerschapschillpak van Asos
Bron: Asos

3. Pathé thuis films

Er is niks zo lekker als films bingen als je zonder energie op de bank ligt. Geef er een paar zakken popcorn bij en je hebt het perfecte cadeau tijdens de zwangerschap.

De Pathé thuis giftcard bestel je hier.

Pathé thuis giftcard
Bron: Pathé thuis

4. Een orgasme (of 1000)

Oké, misschien dat het voor je collega net een stapje te ver gaat. Maar eerlijk is eerlijk, als je zwanger bent heb je nou eenmaal meer bloed door je vagine stromen en heb je wat vaker behoefte aan een fijn orgasme. En tja, dan zijn partners er niet altijd voor in de buurt, of gewoon niet meer toe in staat je behoeften te vervullen.

De Satisfyer Pro 2 van Easytoys kost nu €35,-.

Satisfier pro 2 Easytoys, beste cadeau tijdens de zwangerschap
Bron: Easytoys

10 kraamcadeaus voor in een kraammand aan de kersverse moeder en haar baby

5. Oil diffuser

Vindt de zwangere het moeilijk om tot rust te komen, of wordt ze kotsmisselijk van alle geuren die in huis hangen? Dan is een Oil Diffuser de uitkomst. Maak er een mooi zwangerschapscadeaupakket van met een paar rustgevende, natuurlijke en boven al niet misselijk makende geurende oliën en je maakt het zwangere beestje zielsgelukkig.

Deze van Swiss Sense kost €35,95.

Swiss sense oil diffuser
Bron: Swiss Sense

6. Buikverzorging

Het liefst natuurlijk een heerlijk verwenpakket om (onder andere) die strakgetrokken huid een beetje liefde te geven. Deze nieuwe natuurlijke zwangerschapsbalsem van Naïf is sowieso een succes.

Naif zwangerschapsbalsem perfect cadeau
Bron: Bol.com

7. Diner thuis

Hiermee kun je het zo gek maken als je wil. Is de zwangere gek op Maccie D? Dan kun je natuurlijk gewoon haar lievelingsmaal bestellen via Thuisbezorgd. Maar wil je echt uitpakken, dan zijn er tegenwoordig een heleboel goede restaurants die ook bezorgen. Hier vind je er een paar in Amsterdam bijvoorbeeld. Maar er is (ook op deze site) nog veel meer online te vinden.

8. Een nachtje weg

Thuiszitten gebeurt al genoeg en zal nog lange tijd de norm zijn met een groter groeiende buik en het kleintje op komst. Een nachtje (of doe ‘s gek, een weekendje) buiten de deur, in een mooi huisje in het bos bijvoorbeeld, zal een zeer gewaardeerd cadeau zijn tijdens de zwangerschap.

Dit idyllische huisje is bijvoorbeeld…

Heerlijk huisje in Bergen voor een weekend met je lief als Valentijnscadeau voor hem of cadeau tijdens de zwangerschap
Bron: BelVilla

Oprichtster Esmarel over het natuurlijke kraampakket: “het uitpakken voelt als een cadeautje.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme