Who cares: dit zijn de 8 ‘vieze’ dingen die goed zijn voor je relatie

Relatie Inga Stoit 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

In het begin zijn stellen vaak geneigd om ‘vieze’ dingen verborgen te houden. Je houdt je scheten in als je bij elkaar bent, boeren doe je ook liever niet, noem maar op. Maar naarmate de relatie langer duurt komen er behoorlijk wat vieze gewoontes tevoorschijn, en dat is helemaal niet erg. Het is namelijk heel goed voor je relatie.

Vieze dingen

Dit zijn de vieze dingen je eerst liever niet deed, maar die nu tot de dagelijkse kost behoren (en that’s totally fine, want waarom niet?):

1. Samen iets smerigs eten

Tijdens jullie eerste etentje verscheurde je waarschijnlijk geen spareribs of zaten jullie niet samen noedels weg te slurpen op de bank. Tegenwoordig doen jullie niet anders. Jullie werpen een bakje bami naar binnen en tegelijkertijd druipen er spetters van jullie kin. Niet per se sexy, maar wel erg vertrouwd.

2. Het vuilnis wegbrengen

Vroeger propte je misschien ieder maandverbandje met een dikke laag wc papiertjes onderin de vuilnisbak, tegenwoordig schept je partner deze zelf uit de mini vuilnisbak. Now that’s love, in goede en in vieze tijden.

3. Samen pukkels uitknijpen

Eerst camoufleerde je iedere puist en deed je er alles aan om deze onzichtbaar te maken. Nu jullie langer samenzijn wijs je ernaar en vraag je je partner deze uit te knijpen. Andersom is dit ook het geval, jullie lachen er zelfs om.

4. Train together

Vroeger vond je het maar niks dat je partner je met een rood bezweet hoofd zag, nu maakt dat je niks meer uit. Sterker nog, jullie trainen vaak samen. Met als resultaat twee hoofden als tomaten. Who cares.

5. De badkamerdeur open laten

Eerst was de deur bij ieder plasje gesloten (en bij number two al helemaal), tegenwoordig staat de deur open en klets je met je partner vanaf het toilet. Je vindt dit de meest normale zaak van de wereld en ook hij weet niet beter.

LEES OOK: 7 redenen om vast te houden aan een relatie die niet goed gaat.

6. Windjes laten

Vroeger hield je deze netjes binnen, maar daar heb je nu geen trek meer in. Liever een scheetje voor jullie twee, dan buikpijn voor jou alleen. 😉

7. Voor elkaar zorgen als we ziek zijn

We zijn vaak niet op ons knapst wanneer we doodziek zijn (boeiend). Voorheen bleven we dan vaak liever alleen maar nu zorgen jullie voor elkaar. Je ruimt elkaars braaksel op en je maakt de wc schoon, hij doet dit andersom ook voor jou.

8. Persoonlijke info delen

Eerst vertelde je niet over jouw prikkelbare darm, maar dit is ondertussen geen geheim meer. Je kunt het tegen je partner zeggen wanneer je naar de wc moet, of wanneer je enorm ongesteld bent. Niks is te gek en er is geen sprake van schaamte meer.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme