10 dingen die wij extreem aantrekkelijk vinden aan mannen

Persoonlijk Redactie 7 feb 2015
Leestijd: 2 minuten

Vroeger had je misschien het idee dat je op een bepaald type viel. Zo een met een Spaans-achtig uiterlijk en een lichaam van heb ik jou daar. Hoe ouder je wordt, des te belangrijker worden karaktereigenschappen. Een appetijtelijke verschijning is nooit weg, maar dit is wat we dus echt aantrekkelijk vinden aan jullie mannen als we ouder worden.

Een man met karakter (en dan doelen we niet op geld) die door het leven volwassen is geworden. Ja, een volwassen man, die vinden wij aantrekkelijk. Met de onderstaande eigenschappen.

1. Zelfverzekerdheid

Een man die weet waar-ie voor staat en voor gaat. Zonder arrogant over te komen. Dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden.

2. Kwetsbaarheid

Een man die niet vies is van een beetje kwetsbaar opstellen. Wat drijft hem? Wat vindt-ie leuk en waar is hij bang voor? Zonder kwetsbaarheid, kan er geen sprake zijn van intimiteit. Er is overigens ook niets mis met het feit om je bloot te geven tussen de lakens.

3. Integriteit

Eerlijk en betrouwbaar zijn, is misschien wel de belangrijkste eigenschap van een man. Geef ons maar die integere man van nu in plaats van die Don Juan van vroeger.

4. Intelligentie

Nou hoef je heus geen torenhoog IQ te hebben. Het gaat er meer om, dat de man wat weet van de wereld. Levenservaring, mensenkennis, normen en waarden; dat is waar we op doelen. Dat-ie kritisch kan nadenken en überhaupt eerst nadenkt voordat hij wat zegt.

5. Humor

Een man waar je niet mee kan lachen, of een die jouw grappen niet begrijpt, is niet bepaald aantrekkelijk. Hij moet de humor in kunnen zien van bepaalde situaties en ook zaken kunnen relativeren.

6. Warmte

We bedoelen dus geen koude kikker. Geen ijskoude blik die gelijk alles tot de grond toe afbrandt. We willen een man die lacht, een aardige vent. Een lieve kerel. Die zijn pas sexy.

7. Gul

Want van Dagobert Duck raken we niet opgewonden…

8. Affectie tonen = aantrekkelijk

Je gewoon even vastpakken als je langsloopt, zeggen dat je er knap uitziet of dat-ie zin in je heeft. Je hand pakken uit het niets of je been strelen tijdens een diner. Aantrekkelijk as hell.

9. Mindfull

Klinkt zweverig, maar een man moet wel realistisch zijn en leven in het moment. Niet gaan gelijk gaan flippen in onhandige situaties, maar een die de kalmte bewaart. Zelfverzekerdheid van de bovenste plank!

10. Weten van wanten in bed

Seksualiteit heeft niets te maken met de grootte, met soepele heupbewegingen of spannende woorden. Hij moet weten hoe jouw lichaam werkt, wat jij lekker vindt, hij moet jouw reactie kunnen lezen. De leiding nemen is helemaal niet erg, als jullie maar allebei van elkaar weten tot waar jullie kunnen gaan.

Lees ook

10 x mannendingen waar vrouwen geen genoeg van krijgen

Heb jij al een D.I.L.F om bij weg te dromen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme