Kippenvel! Deze 3D-video geeft een magisch kijkje in een zwangere buik

Kinderen Sophie Nortier 6 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Heb je altijd al willen weten hoe een baby groeit in de buik? Gelukkig zijn er mensen die baby in de buik filmpjes maken, waarin je precies kunt zien wat er gebeurt. Kippenvel kregen wij van deze magische video.

Veel zwangere vrouwen vinden het idee van een baby in hun buik een bijna alienesque ervaring. Want hoe kan er vanuit niets een heel mens groeien? In jouw buik! Dat idee lijkt buitenaards en al helemaal wanneer je plots voetjes en handjes tegen je buik kunt zien drukken.

Baby in de buik filmpje

Daarom zouden zwangere vrouwen ook graag willen dat ze in je buik kon kijken om elke minuut van de ontwikkeling van het kindje mee te maken. Experts hebben hier iets moois op gevonden. Ze maakten dit supermooie 3D-filmpje gemaakt, waarin je die ontwikkeling in de buik natuurgetrouw kunt bekijken.

De groei van elke millimeter van het menselijk lichaam is zó complex dat we het bijna kunst kunnen noemen, en het filmpje is dan ook te gek om naar te kijken. Met dank aan de techniek van tegenwoordig, is een zwangerschap gesimuleerd en in vier minuten zie je precies wat er tijdens die (voor de meeste) 9 maanden in je buik gebeurt. De muziek onder het filmpje maakt het extra mooi. Wij kregen er een beetje kippenvel van!

Na dit filmpje van een baby in de buik ook benieuwd hoe een bevalling er in het echt uitziet? Deze vrouw beviel in de wilde natuur en filmde het geheel.

Waar was jij zoal naar op zoek? De gekste dingen die vrouwen googelden tijdens hun zwangerschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme