Deze vrouw is bevallen in het wild en laat het geheel in dit filmpje zien

Bevallen Sophie Nortier 3 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Wacht. Deze vrouw nam haar natuurlijke bevalling wel heel serieus. Controversieel of niet? Zonder hulp van doktoren liet zij haar bevalling filmen. In de wilde natuur. De teller van dit filmpje staat inmiddels al bijna op de 98 miljoen! Zou jij het kijken?

Bevallen in het wild

Er moet even gezegd, de wilde natuur bestaat uit een tropisch warme beboste omgeving. Maar alsnog, in dit 22 minuten durende filmpje zie je the whole show. Van het opvangen van de eerste weeën, tot de bevalling naast een riviertje terwijl haar kinderen en man in het water spelen.

LEES OOK: Video: Deze moeder beviel in de auto en haar 10-jarige zoon filmde het!

Reality show ‘Born in the wild’

Televisiekanaal Lifetime zag hier een reality show in, waarin vrouwen tijdens hun –letterlijk- natuurlijke bevalling zullen worden gevolgd. ‘Born in the wild’, is de titel geworden.

Er worden wel een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo mag dit absoluut geen eerste bevalling zijn en zal de vrouw worden ondersteund door met een medisch team aanwezig zijn. Oei, toch maar hopen dat dit geen nieuwe trend wordt.

Bekijk hier het filmpje van de bevalling:

Onverantwoord?

Wat je er ook van vinden mag, eerlijk is eerlijk, dit komt over als een enorm serene manier van bevallen en vroeger beviel natuurlijk iedereen in het wild. Toch blijven wij liever even bij onze vertrouwde veilige omgeving, thuis, in het bevalcentrum of het ziekenhuis.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme