Marleen Staal
Marleen Staal Kids 3 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Kippenvel moment: Moeder bevalt met haar vijf dochters om haar heen

De geboorte van een kind is een moment of a lifetime. Deze gebeurtenis deel je eigenlijk maar met een handjevol mensen. Je partner, de verloskundige, een clubje verpleegkundigen en misschien nog een extra familielid. Deze moeder had wel vijf hele speciale gasten om haar bed staan bij de bevalling: haar eigen dochters.

Zoveel moeders, zoveel verschillende manieren om te bevallen. Zo kun je in het ziekenhuis, in bad of ook gewoon thuis bevallen. Casey Teller, een Amerikaanse moeder, besloot voor deze laatste twee te gaan, maar haar bevalling had wel een heel bijzonder randje.

Take five

Haar vijf dochters waren er namelijk allemaal bij aanwezig. “De meiden mochten komen en gaan wanneer ze wilden, maar ze wilden er allemaal bij zijn”, vertelt de moeder. Dus waren de dochters getuigen van de allereerste momenten van hun kleine – jawel – zusje.

Bijzonder

De dochters van twaalf, tien, zeven, vier en twee jaar oud vonden het maar al te spannend om hun kleinste zusje te verwelkomen. Hoewel elke bevalling anders verliep, schakelde Casey dit keer een professionele fotograaf in op het moment van deze bijzondere geboorte vast te leggen. Dit leverde wat je nou noemt het perfect plaatje op. De kracht van de vrouw vereeuwigd in één beeld.

Want bijzonder, dat was het zeker. Niet alleen zette Casey haar zesde (!) kind op de wereld, in totaal telt haar gezin nu zes dochters. Wat een sterke vrouw. Niet geheel onlogisch dat de foto’s van haar bevalling volledig viral gingen. We like!

Lees ook: Bevallingsverhaal Sherita: ‘Ik bevind mij in een gekke wereld tussen dromen en wakker zijn’

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kippenvel moment: Moeder bevalt met haar vijf dochters om haar heen
Sluiten