Alles is liefde… en met deze Valentijnscadeautjes nog nét wat extra

Lifestyle Sophie Nortier 3 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Liefde gaat natuurlijk totaal niet om cadeaus. Weten wij ook wel. Maar, toch is het wel lekker als de liefde van tijd tot tijd bezegeld wordt met een mooi, eh liefdevol, cadeau. Toch? Deze Valentijnscadeaus zijn dan ook zeer welkom.

Ja, Valentijnsdag is een commercieel gebeuren. Daar kun je tegenaan trappen, of je kunt ervan genieten. Want feit blijft, het is ook gewoon even een moment dat je er aan herinnerd wordt nét even dat beetje extra moeite te doen om je lief te laten weten dat je van hem of haar houdt.

Je liefde laten zien aan je vent? Dat doe je met deze valentijnscadeaus

Valentijnscadeautjes voor haar

Doe je dit al op elk ander moment van het jaar? Props for you! Dan ben je de ideale geliefde en kun je een dagje vrij nemen op Valentijnsdag. Doe je dit niet? (En wees daar heel eerlijk over…) Dan kun je je lief (of jezelf natuurlijk, want dat daar heb je ook een liefdesrelatie mee) eens heerlijk verwennen met een van deze fijne Valentijn cadeautips.

En schuif dit lijstje ook gerust onder de neus van je lief als je het vermoeden hebt dat die wat hulp kan gebruiken. 😉

Valentijnsdag thuis niet romantisch? Echt wel! Met deze tips spatten de vonken ervan af

1. Een blommetje staat altijd goed

Als je de tijd hebt kun je natuurlijk even langs de bloemist op de hoek (thanks to de nieuwe ‘versoepelingen’). Maar je kunt het ook allemaal van achter je bureau regelen. De Bloomon Valentine’s Edition knalt van tafel. Vaas komt erbij, dus dat is nog even extra makkelijk. Bestellen doe je hier!

Bloemon Valentijns editie, het perfecte valentijnscadeau
Bron: Bloomon

2. Spa-massage en reiniger voor het gezicht

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Maar dan thuis. Zo vaak als je zelf wilt. Fijn toch? Dit apparaatje van Foreo meet hoe gezond en gehydrateerd de huid is en past daar de behandeling op aan. Ge-ni-aal! Bestellen kan hier.

Foreo Fofo
Bron: SimplyPR

3. Complete beauty

Je bent natuurlijk al een beauty van jezelf. En daar hoeft eigenlijk natuurlijk helemaal niks meer aan gedaan te worden. Maar die look kennen we na een jaar thuis zitten inmiddels wel. Dus voor een avondje afwisseling is dit beautysetje van Huda Beauty en Kayali, bestaande uit een matte lipstick, parfum roller en oogschaduwpalette, een zeer welkom Valentijnscadeau. Je kunt hem hier krijgen.

Kayali + Huda Darling kit een beauty setje als Valentijnscadeau voor haar
Bron: MaisonPR

4. Warme handjes

Die koude dagen zijn voorlopig nog niet voorbij, maar die oude vodden die ze haar handschoenen noemt zijn waaaay overdue. Dus deze mooie warme handschoenen van Tommy Hilfiger zijn precies wat ze (je) nodig heeft. Dit warme cadeau voor je Valentijn koop je hier.

Warme handschoenen van Tommy Hilfiger
Bron: Fashionette

5. De wind van voren

En van achter, boven en onder… Met deze Supersonic haardroger van Dyson ben je in ieder geval een stuk sneller klaar voor je date dan met die oude rotföhn. Nu in een gezellig kleurtje voor Valentijn mét een leuke opbergdoos cadeau. Kopen doe je hier.

Dyson Supersonic haardroger valentijns editie
Bron: Dyson

6. Chic in bed

Met dit negligé van Aubade glij je zo je bed in, en uit. En je glijdt eigenlijk ook zo uit het negligé wanneer de tijd rijp is… 😉 Geweldig om te krijgen, voor beide partijen. Bestellen kan hier.

Negligé van Aubade bij de Bijenkorf, een perfect Valentijns cadeau voor haar
Bron: De Bijenkorf

7. Tijd voor haar

Klaagt ze altijd dat je te weinig tijd aan haar besteedt? Dan is deze mooie horloge giftset van Cluse een topidee. Kan ze precies zien dat je elke seconde van de dag aan haar denkt. Je kunt hem hier krijgen.

Cluse horloge cadeauset voor Valentijnsdag te koop bij Siebels
Bron: Siebels

8. Warme omhelzing

Snakt jouw lief naar een beetje warmte? Dan is deze heelrijk zachte kasjmiere sjaal van Uniqlo precies wat ze nodig heeft. Hij is er in allerlei kleurtjes en ook fijn betaalbaar. Waar? Nou hier…

Kasjmier sjaal van Uniqlo
Bron: Uniqlo

9. Rode oortjes

Rode oortjes van de kou? Dan blijven we even in de zachte sferen van hierboven met deze superzachte én warme muts van FTC. Zo zacht als jouw liefde voor haar… Ofzoiets. 😉 Ze verkopen ‘m hier.

FTC muts kasjmier Valentijnscadeau
Bron: Fashionette

10. Wangen zo zacht als babybilletjes

Enkel het beste voor je lief natuurlijk. En dat komt goed uit want deze gezichtsolie van Chatelier is bekroond tot beste gezichtsolie van 2020. En geef toe, zachte wangen zijn ook een cadeautje voor de gever. Telkens maar die zoenen op die ruwe droge huid… blègh. Win-win! Bestellen kan hier.

Chatelier Pure Cell protection
Bron: Chatelier

Meer lezen over Valentijn?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen