Je liefde laten zien aan je vent? Dat doe je met deze valentijnscadeaus

Relatie Sophie Nortier 5 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Yesss, na het lijstje Valentijnscadeaus waar wij vrouwen wild van worden, ook een lijstje Valentijnscadeaus voor hem.

Want eerlijk is eerlijk; je behandelt anderen zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Dus, hoop (lees verwacht) jij iets van hem te krijgen? Dan is het wel zo lief om hem van ditzelfde gebaar te voorzien. Maar ja, mannen hebben vaak alles al.

Valentijnsdag thuis niet romantisch? Echt wel! Met deze tips spatten de vonken ervan af

7 x Valentijnscadeaus voor hem

Als ze iets zien wat ze willen, kopen ze het vaak ook. Mits het natuurlijk te gortig is, maar dat is het dan vaak ook voor jou. Weer sokken of een stropdas is inmiddels ook al een uitgekauwd concept, dus wat geef je hem dan cadeau voor Valentijn?

1. Romantisch de bossen in

Wat geef je een man die alles al heeft? Juist, een ervaring. En wat nou heerlijker dan een weekendje met z’n twee de bossen in? Precies. In de koffer een lekker flesje wijn en wat smeuïge Franse kaasjes, haardvuurtje aan en gaan! Wij kozen dit fantastische huisje uit, maar je kunt natuurlijk iets totaal anders kiezen.

Heerlijk huisje in Bergen voor een weekend met je lief als Valentijnscadeau voor hem of cadeau tijdens de zwangerschap
Bron: BelVilla

2. Cannabis, maar dan voor het gezicht

Gezichtsverzorging alleen voor vrouwen? Echt niet! En zelfs als hij beweert van wel, is hij zo om wanneer hij dit fijne olietje heeft geprobeerd. Het kalmeert en verzacht de huid namelijk als een gek en wordt iedereen blij van. Ook hij. Bestellen kan hier!

Kiehls Canabisolie voor het gezicht voor hem
Bron: De Bijenkorf

Heeft jouw partner plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Dit zegt het over jullie relatie

3. Chop chop chop!

Sinds we thuiszitten zijn mannen ineens een stuk meer gaan koken. Iets wat we alleen maar toejuichen natuurlijk, mits een beetje oké uitgevoerd. En daarvoor zijn er gelukkig ook online kookcursussen! Stukkie betaalbaarder ook dan de real life cursussen en hartstikke effectief. Heeft die van jou de smaak al te pakken en wil hij gewoon wat beter worden? Dan is dit ook een superfijn Valentijnscadeau. Bij deze cursus leert hij bijvoorbeeld snijtechnieken.

4. Zachte knuffels in de ochtend

Of in de middag, of avond natuurlijk. Want nu we zoveel thuis zitten wordt er ook een stuk vaker ‘niet aangekleed’. En dan is een zachte warme badjas errug een fijn Valentijnscadeau. Voor hem, maar ook voor jou. Deze zachte van Rituals bijvoorbeeld.

Zachte badjas van Rituals als Valentijnscadeau voor hem
Bron: De Bijenkorf

5. De paden op, de lanen in

Er is namelijk niks zo fijn om (bij mooi weer) een lekkere wandeling te maken. Maar hoe krijg je hem nou mee? Deze lekkere wandelschoenen van de Decathlon helpen je een eind op weg, letterlijk. Kopen kan hier.

Stevige wandelschoenen voor mannen
Bron: Decathlon

6. You are my sunshine, my only sunshine

Super lief dat hij jou zijn zonnestraaltje noemt, maar heel eerlijk; hoe vervelend is het als die zon de hele dag in je ogen schijnt? Juist. Daar helpt een lekkere zonnebril natuurlijk erg goed tegen. Dit exemplaar van Rayban is een mooie klassieker, maar de keuze is reuze. Je kunt ze bijvoorbeeld hier kopen.

Rayban zonnebril
Bron: Fashionette

7. Schijn een lichtje op mij

Heb jij de zonnigste werkplek in het huis weten te bemachtigen? Dan kan hij misschien wel een extra lampje gebruiken. Dit Valentijnscadeau voor hem is dan dus ook eigenlijk voor jou, neemt weer een beetje van dat schuldgevoel af 😉 Bestellen kan hier.

Mooie bureaulamp van Flinders als valentijnscadeau voor hem
Bron: Flinders

Alles is liefde… en met deze Valentijnscadeautjes nog nét wat extra

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen