Video: Deze moeder beviel in de auto en haar 10-jarige zoon filmde het!

Persoonlijk Rachelle Abbas 5 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Niet elke bevalling verloopt volgens plan. De tekenen dat een bevalling begint is ook voor iedereen anders. Rudia Napier was onderweg naar haar laatste controle, maar is toen plotseling bevallen in de auto!

Bevallen in de auto

Ze zaten met het hele gezin in de aut, onderweg naar de laatste controle bij de verloskundige. Nog even een laatste checkup voor die kleine zou komen. Kun je je indenken wat een verrassing het moet zijn als dan plots de weeën beginnen? Je hebt een heel bevallingsplan opgesteld, bedacht waar je de kids onderbrengt wanneer de bevalling begint, je hebt vluchtkoffertje klaarstaan. En dan ineens… baby!

Gelukkig zat haar 10-jarige zoon Jayden op de achterbank (naast haar twee andere kinderen) en besloot het moment vast te leggen op film. Het is erg bijzonder om te zien hoe rustig ze blijft terwijl ze zelf haar kind op de wereld zet! Bekijk de video hieronder. Let op: kan voor sommigen gevoelige inhoud bevatten.

Video

In de video is te zien dat Napier haar echtgenoot, Michael Addison, haar nog vraagt om de baby nog binnen te houden, terwijl hij uitlegt dat ze bijna in het ziekenhuis zijn. Maar de bevalling is toch echt al begonnen. Haar kinderen beginnen te huilen, maar deze supermama weet ze te troosten. In plaats van in de volledige paniekmodus te schieten, blijft Napier kalm en concentreert zich op haar ademhaling en de bevalling.

Het wordt duidelijk dat de baby niet wil wachten. Michael houdt zijn arm op haar been en houdt zijn blik op de weg. En dan zet Napier haar meisje, Jolee, op de wereld – in de auto.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme