Fans denken dat dít de naam is van Kylie’s baby!

Celebs Valéry de Voijs 9 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Dat Kylie Jenner (24) afgelopen week bevallen is van haar tweede kind, zal geen verrassing zijn. De babynaam houdt de wereldberoemde Jenner echter nog even voor zichzelf, al denken fans de naam wél al te weten!

Zou dit de naam zijn van Jenner’s baby?

Kylie Jenner

De jongste Jenner is afgelopen week bevallen van haar tweede kind. Afgelopen week postte ze een foto op Instagram waarop te zien is dat Kylies dochter Stormi (4) het kleine babyhandje vasthoudt. Jenner post een blauw hartje bij de foto, waaruit blijkt dat ze een zoontje heeft gekregen. Met ruim 309 miljoen volgers is het niet gek dat de foto viraal gaat. Binnen een mum van tijd krijgt de foto 20.7 miljoen likes.

En tussen die comments zien we de felicitaties van grote halfzus Kim Kardashian: 👼🏽💙, oftewel: een emoticon van een engeltje. Kylie’s make-up artist schrijft dat ze niet kan wachten om de kleine engel te ontmoeten. Ook Kylie’s moeder Kris Jenner reageert. En wel met een heel bijzondere comment. Onder de foto schrijft ze: Angel Pie. Deze comment blijft bij fans niet onopgemerkt en krijgt duizenden likes en comments.

Fans denken namelijk dat deze comments erop wijzen dat de naam van de baby Angel zal zijn. Wie een beetje spiritueel is aangelegd, zal het verband dan ook logisch vinden. Kylie is namelijk op 2/2/22 bevallen. In de numerologie is dit een angel number, en staat voor een nieuwe start.

Of fans gelijk krijgen of niet zullen we snel te weten komen. Wij wachten in ieder geval in spanning af!

Vind jij Angel toch geen geschikte naam voor jouw kleintje? Dan vind je hier misschien nog leuke inspiratie voor een babynaam!

Babynieuws! Shay Mitchell is in verwachting van tweede kind

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme