Ook dit supermodel beviel op 2/2/22 (en de naam is NIET wat je denkt!)

Celebs Valéry de Voijs 9 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Media zijn afgelopen week ontploft door het babynieuws van Kylie Jenner (24). Jenner is namelijk op 2/2/22 bevallen, en de foto kreeg duizenden reacties. Familie en bekenden reageren met een emoticon van een engeltje, en fans denken dat de naam Angel zal zijn. Maar dit supermodel bewijst dat deze emoticons misleidend kunnen zijn. Rosie Huntington-Whiteley (34) is namelijk ook op 2/2/22 bevallen, maar de naam is niet wat je denkt.

Deze week postte het model een foto op Instagram, waarmee ze de geboorte van haar dochter bekendmaakte.

Rosie Huntington-Whiteley

De knappe Rosie HW is naast supermodel ook actrice. Je kunt haar naast de Victoria Secret-shows namelijk kennen van films als Transformers en Mad Max. In 2017 mocht de blondine haar eerste zoontje verwelkomen. Jack Oscar is inmiddels alweer vier jaar.

In de veelbekeken video op het YouTube-kanaal van Hailey Bieber geeft het model advies over het moederschap. Volgens haar is het vooral belangrijk dat je altijd goed naar je intuïtie luistert, en dat je niet te streng voor jezelf moet zijn.

Deze wijze woorden zal de moeder nu ook mogen toepassen bij haar tweede kindje. Haar dochter is op 2/2/22 geboren: volgens de numerologie een bijzonder getal. Het nummer 222 staat namelijk voor een Angel Number. Toch heeft het Victoria Secret-model er niet voor gekozen om haar dochter Angel te noemen.

Deze week post het model een foto met daarop een wiegje, waar een klein, schattig handje uitsteekt. De foto krijgt binnen een aantal uur meer dan 600 duizend likes. In de caption schrijft Rosie: Isabella James Statham 👼🏼 2.2.22.

Ook Kylie Jenner is op 2/2/22 bevallen, maar heeft de naam nog niet bekendgemaakt. Toch denken fans te weten wat de babynaam zal zijn!

Wil je dat je kind later een celebrity wordt? Kies dan één van deze babynamen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

E! Online

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme