De leukste kleine beloningen bij zindelijkheidstraining 

Kinderen Vera Guldemeester 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Ga je binnenkort met zindelijkheidstraining beginnen en ben je op zoek naar kleine niet te al te dure beloningen? Kleine beloningen kunnen er voor zorgen dat kinderen extra hard hun best gaan doen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hieronder hebben we wat leuke ideeën voor je klaarstaan.

Wie zegt dat beloningen duur moeten te zijn? Al voor een klein bedrag heb je leuke cadeautjes.

Beloningen bij zindelijkheidstraining

Wanneer je start met zindelijkheidstraining dan zal je zien dat er veel tijd en aandacht in gaat zitten. Als ouder kun je je eigen aanpak volgen met belonen. Je kunt elke dag een kleine beloning geven aan je kind, maar je kan ook gaan werken met bijvoorbeeld een plaskaart en stickers. Wanneer deze kaart volgeplakt is krijgt je kind een beloning. Het is net wat en hoe vaak je iets wil geven.

Budget cadeautjes

Voor niet te veel geld heb je leuke budget beloningen die je in kunt zetten tijdens de zindelijkheidstraining. Hieronder hebben we wat inspiratie voor je klaarstaan.

Stickervel

Welk kind wordt er niet blij van een stickervel met mooie stickers? Ga voor 3D stickers of stickers met toffe glitters. Zo’n sticker kan net dat beetje extra zijn om door te zetten.

Knikkers

Spaart jouw kind knikkers? Haal dan een zakje bij bijvoorbeeld de HEMA of Action en geef iedere dag dat je kind succes heeft met de zindelijkheidstraining een knikker als beloning. Aan het eind van de zindelijkheidstraining heeft je kind een zak knikkers bij elkaar gespaard.

Stuiterbal

Wanneer je kind dol is op stuiterballen dan is het een goed idee om die als beloning voor zindelijkheidstraining te geven. Stuiterballen zijn er in allerlei vrolijke kleuren en niet duur.

Hotweels auto

Is je kind dol op stoere auto’s als speelgoed? Ga dan voor een autootje van Hotweels. Deze kun je tegenwoordig voordelig bij (online) speelgoedwinkels kopen.

Zindelijkheidstraining: zo weet je wanneer je kind er klaar voor is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme