Dit zijn de leukste planners om alles op een rijtje te krijgen in het nieuwe jaar

Lifestyle Eva ten Wolde 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh ja! Ik moet nog een rondje hardlopen, naar een oudergesprek op school, bijkletsen met een vriendin en de wasmand leegwerken… Zo, heb je het allemaal nog op een rijtje? We rennen en vliegen heel wat af op een dag. Een handige, papieren planner is om deze reden geen overbodige luxe!

En laten wij ons nu nèt in de leukste planners voor het nieuwe jaar hebben verdiept…

Maak een frisse start met één van deze fantastische planners!

Het is veel beter om je to-do-lijstjes en afspraken op te schrijven, dan ze in je telefoon te zetten. Het schrijven met de hand zorgt ervoor dat je nog meer toegewijd bent aan je taken.

1. Mascha planner

Schep orde in de chaos met deze spetterende, kleurrijke Mascha Planner. Het boekje kan helemaal naar eigen wens worden aangepast en ingevuld met de mooie, vrolijke stickervellen.

Een groot voordeel van deze planner is dat hij ongedateerd is. Dit betekent dat je er op ieder moment mee kan beginnen, of een kleine ‘plan-pauze’ kan inlassen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Mascha planner
Bron: Bruna

2. Structuurjunkie

De ongedateerde Structuurjunkie planner is mega overzichtelijk door de strakke indeling. En er is naast het maken van een planning, ook nog plek voor notities, to-do-lijstjes en wekelijkse doelen. Structuurjunkie is de ideale combinatie tussen praktisch én mooi. Wie wil dat niet?

Structuurjunkie / Blauwe agenda
Bron: Bruna

3. Purpuz

De Purpuz planner brengt structuur aan in je leven, maar helpt je ook nog eens met het behalen van persoonlijke doelen. Dit is niet alleen een planner, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor maandreflecties en bucketlists.

Kortom: deze luxe planner kan iedereen in zijn of haar leven gebruiken!

Bron: Bol.com

4. Flow

De Flow planner bestaat uit een praktisch deel met week-, maand- en jaaroverzichten en een creatief deel waar plek is voor eigen invulling.

Er zijn daarnaast nog veel andere, handige extraatjes voor drukke moeders. Houd bijvoorbeeld bij hoeveel water je hebt gedronken, maak een overzicht van de maaltijden voor de aankomende week of stel een lijst op met mensen die je nog moet bellen.

Bron: Bol.com

5. My Journal (A-Journal)

My Journal is een aanrader voor iedereen die gek is op plannen én lijstjes maken! De hippe planner is praktisch en overzichtelijk, maar staat ook nog eens bomvol met lijstjes. Welke films wil je nog zien, wie moet je nog bellen of welke bijzondere dingen heb je meegemaakt?

Het boekje is op deze manier niet alleen een planner, maar ook een soort van dagboek!

Bron: Bruna

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme