Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 29 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

7 x prachtige bijtringen voor baby’s om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten

Je kindje is al dagen niet zichzelf en huilt continu. Al aan doorkomende tandjes gedacht? Dit kan behoorlijk wat pijn veroorzaken bij je kleintje. Niet fijn! Gelukkig kan een bijtring voor baby’s de pijn verzachten. Tegenwoordig vind je ze in allerlei kleurtjes en figuren. Wij hebben onze zeven favoriete bijtringen voor je op een rij gezet. Cute!

Bijtringen voor baby’s bij doorkomende tandjes

Als je baby last heeft van doorkomende tandjes is het heerlijk om op een bijtring te kauwen. Dit verzacht de pijn bij je kleintje dus je kunt er nooit genoeg in huis hebben.

1. Beren bijtring van A Little Love Company – €12,95

Dit lieve beertje van A Little Love Company is toch wel erg schattig. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en dus helemaal vrij van schadelijke stoffen. Alleen het beste van het beste voor jouw kleintje natuurlijk.

Bron: A Little Love Company

2. Bloem van Cam Cam – €12,95

Deze bloem van Cam Cam heeft verschillende texturen, wat erg fijn is voor je kleintje vanaf 3 maanden. Dit speeltje is veilig om op te kauwen en is gemaakt van natuurlijk rubber.

bijtring voor baby
Bron: CamCam

3. Set van twee bijtringen van HEMA – €3,50

HEMA verkoopt voor een zacht prijsje dit setje van twee bijtringen. Ze zijn BPA vrij en vaatwasserbestendig (handig!). Als je kindje echt veel last heeft van de pijn kun je de bijtringetjes ook koelen.

LEES OOK: Deze moeder deelt een hack voor doorkomende tandjes en het is geniaal

bijtringen hema
Bron: HEMA

4. So Pure giraffe – €11,95

Ook dit model van So Pure is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom. Helemaal veilig voor je kleintje dus.

So Pure giraffe
Bron: MayMays

5. Liewood setje van drie – €19,95

Dit setje van drie heeft verschillende texturen wat extra fijn is voor je kleintje als hij of zij veel pijn heeft. De ringen zitten vast aan een siliconen koord dat je er ook vanaf kunt halen.

set bijtringen baby
Bron: Liewood

6. Regenboog van Mushie – €11,99

Mushie is één van onze favoriete merken (serieus, check ook even de rest van deze webshop). Deze regenboog bijtring vinden we erg schattig en hij is ook nog eens gemaakt van 100% niet schadelijke stoffen. Helemaal veilig voor jouw baby dus. En ja: BPA en ftalaat vrij.

mushie rainbow teether
Bron: Mushie

7. Jollein walvis via Wehkamp – €12,95

Deze schattige bijtring van Jollein is geschikt voor kleintjes vanaf 0 maanden oud. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en veilig te gebruiken door je kleintje.

jollein baby bijtring
Bron: Wehkamp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme