5 x brillenmerken met de kekste monturen voor hippe kinderen

Mode Gina Koninkx 8 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Is jouw kind geadviseerd een bril te gaan dragen? Niet alle kids zijn daar direct enthousiast over. Gelukkig heeft het “nerdy” karakter van de bril plaats gemaakt voor een geliefde trend. Ook voor kinderen kun je tegenwoordig hippe monturen scoren en dat doe je bij deze vijf brillenmerken. Hoe leuk!

Brillen voor kinderen

De zoektocht naar het juiste montuur voor jouw kiddo kan beginnen. Ben jij vast onderzoek aan het doen naar mooie brillenmerken voor kinderen? Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rij gezet. Zo wordt die zoektocht een makkie.

1. Polette

We weten allemaal hoe kinderen omgaan met hun spullen. Wat onvoorzichtiger dan de gemiddelde volwassene. Logisch want ze springen, rennen en dansen door het rond. Dat moet vooral kunnen en ook mét bril. De brillen van Polette zijn hartstikke stevig en beschikbaar met krasbestendige glazen. Dit merk verkoopt heel hippe monturen voor kindjes die graag opvallen maar ook wat simpelere modellen. Voor ieder wat wils dus.

2. Ray-Ban

Ze vallen in de duurdere prijscategorie maar goed zijn deze brillen in ieder geval wel. Vrijwel alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een model en kleur tussen passend bij jouw kind.

3. BBIG

Bij BBIG vinden ze het belangrijk dat er mooie monturen worden gemaakt voor kinderen. Voor volwassenen is er zoveel keuze, bij hen ook voor kinderen. Zeker als een bril dagelijks wordt gedragen, is dat zeer bepalend voor het beeld.

LEES OOK: Bij deze merken shop je de leukste zonnebrillen voor je kinderen

4. Red Kids Eyewear

Ook bij Red Kids Eyewear scoor je hippe kinderbrillen. Wij zijn helemaal verliefd op de metalen brillentrend, zo ziet jouw kiddo er ineens een paar jaar ouder uit.

5. Izipizi

Bij Izipizi scoor je schermbrillen voor een prikkie. Erg handig voor de jeugd die opgroeit met het scherm zo’n 24/7 aan. Dit blauwe licht is net zo schadelijk als UV-licht voor je ogen en daarom wordt steeds vaker aangeraden een schermbril te dragen. Izipizi verkoopt ze voor 35 euro per stuk en de kleurtjes zijn net zo hip als de monturen zelf. Bij Izipizi scoor je ook de tofste zonnebrillen voor kids.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme