Spetteren maar: 5x leuke budget badspeeltjes

Lifestyle Vera Guldemeester 23 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kleine kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan. Lekker spetteren en spelen met het water. Om het in bad gaan extra leuk te maken, kun je wat badspeeltjes in bad leggen. Ben je nog op zoek naar wat badspeeltjes voor jouw dreumes, peuter of kleuter? Hieronder staan vijf leuke budget badspeeltjes.

Tegenwoordig zijn er veel leuke badspeeltjes, waardoor het in bad gaan nog veel leuker wordt. Van speciaal krijt voor in bad tot leuke boekjes voor in bad. Voor welk badspeeltje kies jij?

Budget badspeeltjes voor kinderen

Badkrijt

Wat maakt de tijd in bad nóg leuker? Tekenen in bad en op de tegelwand! Met badkrijt heeft jouw dreumes, peuter of kleuter de tijd van zijn leven. Laat hem op de tegels, in bad of gewoon onder de douche tekenen. In dit pakket zit badkrijt in acht verschillende kleuren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoon krijgen van je bad of de tegels: je kunt alle gemaakte kunstwerken daarna er makkelijk vanaf spoelen. Wanneer je kind het goed gebruikt, zullen er geen resten achterblijven.

Plakletters en -nummers

Wat is er nou leuker dan spelenderwijs te leren en tegelijkertijd te badderen? Het kan met badletters en -cijfers. Deze set van 36 drijvende letters en cijfers worden geleverd in zes kleuren. De letters en cijfers kunnen als ze vochtig zijn gemaakt geplakt worden tegen de wandtegels van de badkamer of tegen de rand van het bad. Op die manier kan jouw kind letters en cijfers oefenen.

Kikker badboekje

Lekker lezen in bad? Dan kan met het badboekje van Kikker. In bad gaan is een feest samen met dit badboekje. Op elke pagina zie je Kikker en zijn vriendjes. Dit boekje is gemaakt van kunststof, waardoor het goed tegen water kan. Het mag dus gerust onder water worden gehouden. Laat het boek na het badderen drogen, waarna het de volgende keer weer gebruikt kan worden. Dit boekje is niet alleen goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, ook kunnen jullie hiermee samen kleuren en woordjes oefenen.

Badvisje met bewegende vinnen

Kleine kinderen zullen het leuk vinden om in bad gezelschap te hebben van een klein visje. Dit badvisje heeft gekleurde ballen op zijn rug, die draaien als hij zich door het bad beweegt. De bewegende vinnen zorgen voor spetters in het bad. Door aan de staart te trekken zal het visje gaan bewegen. Dit badvisje zorgt niet alleen voor veel plezier, ook helpt de vis om de visuele waarneming en oog-handcoördinatie van je kind te ontwikkelen.

Vishengel met blije zeefiguurtjes

Is jouw kind dol op uitdagende badspeeltjes? Dan zal deze vishengel met blije, zachte zeefiguurtjes voor veel plezier zorgen. Leg de zes zeefiguren onder water en laat je kind ze met de hengel eruit vissen. Heeft hij of zij ze allemaal gevangen? Probeer het dan nog een keer! Deze vishengel is geschikt om de oog-handcoördinatie mee te oefenen.

5x budget speelgoed voor peuters onder de €10

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme