Babynieuws: déze celebrities verwachten in 2024 een kindje

Nieuws Julia van Buuren 13 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Babykriebels is celebrityland, want de ene na de andere bekendheid maakt haar zwangerschap bekend. Uiteraard kun je ze, ook tijdens hun zwangerschap, op de voet volgen.

Ieder stel kiest zelf wanneer ze er klaar voor zijn om het grote nieuws met anderen te delen. Toch wachten velen tot na de termijnecho, die tussen week 10 en 12 plaatsvindt. Op dat moment weet je ook de uitgerekende datum én heb je een echofoto van je kindje.

Deze celebrities verwachten in 2024 een kindje

Had jij het grote nieuws al gehoord?

1. Justin en Hailey Bieber 

Afgelopen donderdag maakten de Canadese zanger (30 jaar) en zijn vrouw Hailey Bieber (27 jaar), bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Op Instagram deelden ze dit grote nieuws met meerdere foto’s en video’s, waarop Hailey’s zwanger buik duidelijk te zien is. De baby wordt naar verwachting aan het einde van de zomer geboren.

2. Vanessa Hudgens en Cole Tucker

Tijdens de Oscars van dit jaar maakte de actrice bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De 35-jarige actrice trouwde vorige jaar met honkballer Cole Tucker.

3. Sofia Richie Grainge en Elliot Grainge

Model Sofia Richie maakte in januari haar zwangerschap bekend. Samen met haar man, platenbaas Elliot Grainge, is ze in verwachting van hun eerste kindje. Ook deelde de 25-jarige dat ze een dochtertje krijgen.

Eerder vertelde ze aan Voque dat ze door haar zwangerschap veel heeft geleerd over het vrouwelijke lichaam en waar het allemaal toe in staat is. “Ik heb de afgelopen zes maanden meer geleerd dan in mijn hele leven”, benoemt ze.

4. Ashanti en Nelly

De 43-jarige zangeres Ashanti is in verwachting van haar eerste kindje met haar verloofde Nelly (49 jaar). Rapper Nelly heeft zelf al vijf kinderen bij zijn ex.

Ashanti en Nelly hebben van 2003 tot 2013 een knipperlichtrelatie gehad. Dit jaar maakte ze bekend weer samen te zijn.

5. Ashley Tisdale en Christopher French 

De 38-jarige Amerikaanse actrice maakte eerder dit jaar bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Ashley Tisdale kreeg samen met haar man, muziekproducent Christopher French (42 jaar), eerder al een dochtertje genaamd Jupiter Iris.

Dit zijn de meest unieke, merkwaardige babynamen van celebs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen