Sophie Nortier
Sophie Nortier Eropuit 9 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

Date night thuis een snooze fest? Deze dates thuis zijn wél spannend!

Nog eventjes en dan mogen (waarschijnlijk? Misschien? Hopelijk?) de terrassen weer open. Maar tot die tijd zitten we aan huis gekluisterd, ook met date night. Daarom is het hoog tijd voor een aantal fijne tips voor spannende date experiences, gewoon thuis, op de bank. Oh ja, en we mogen er een paar weggeven(!!!) dus lees vooral nog even door.

De burn-outs vliegen je om de oren en de relaties die ten einde lopen ook. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om in jezelf te investeren, net als in je relatie. Want als je 24/7 met elkaar binnen vier muren zit, hakt de sleur er al snel in.

Spannende date night thuis

Dit zijn de leukste unieke date experiences waarmee jij je thuis-date night weer even nieuw leven inblaast!

1. Asian High Tea van Han Ting

Thuis een super de luxe maaltje bereiden is heter dan ooit. Moet ook wel, want buiten de deur gaat dat niet lukken. Maar als je alle restaurants uit de buurt al eens een kans hebt gegeven, merk je dat het toch ook leuk is om daar wat nieuws in de mix te gooien. En laat Han Ting daar nou een topidee op hebben bedacht; de Asian High Tea.

(En wie nu zegt dat high tea’s niet voor de avond zijn, heeft het helemaal aan het verkeerde eind. Want wanneer moet je anders zulks lekkers eten zonder dat de kids alles voor je neus wegsnaaien?)

We kennen allen de high tea met scones, kleine sandwiches en petit fours. Hartstikke lekker natuurlijk, maar weinig spannend. Als er één ding is waar je deze Asian High Tea van Han Ting niet van kunt beschuldigen is het weinig spannend zijn.

Asian High Tea van Han Tin
Bron: Han Ting Delivery

In de high tea zitten namelijk heerlijke bao bun’s met allerlei lekker beleg, die je zelf nog even mag stomen en naar eigen smaak kunt opmaken. Daarnaast zit de box vol met huisgemaakte chips, popcorn, nootjes (macadamia’s met sesamzaadjes!!!) en een aantal zoetigheden waarvan de chocolaatjes er echt uitspringen. Oh en als je van yuzu houdt, zit je met deze box gebakken!

Je kunt overigens ook nog een stapje verder gaan en de Imperial versie gaan, met champagne en kaviaar. Voor als je iets te vieren hebt, of gewoon omdat het vrijdag is natuurlijk.

Valentijnsdag thuis niet romantisch? Echt wel! Met deze tips spatten de vonken ervan af

2. Verrassingsdate op de bank

Hè ja, date op de bank, klinkt spannend… ‘Lief, had jij nou wat bedacht voor vanavond? Of was het mijn beurt… want dan kijken we gewoon de volgende aflevering van Lupin.’ Zoiets?

Nope, dit is wél een spannende date op de bank. Want geen van jullie beiden weet wat je gaat doen, maar je laat je verrassen door de date night-box van Up2Date! Het enige dat je hoeft te doen is de kids op tijd in bed te gooien, terwijl de ander een paar lekkere snackjes en drankjes klaarzet. Lekker zitten en de box openen voor een avondvullend programma.

Up2Date organiseert normaliter verrassingsdates voor stelletjes op locatie, maar nu dat even niet kan hebben ze het omgegooid. De activiteiten komen gewoon naar je toe, met de post.

Ze hebben twee verschillende boxen waaruit je kunt kiezen met slechts een kleine hint als omschrijving. Het moet immers een verrassing blijven. Maar het idee is dat je weer even dieper in contact komt met elkaar. Wat diepgaander dan de sleur aan gesprekken waar je nu in terecht bent gekomen, zeg maar…

Date-night inside: 6 tips voor een date zonder dat je de deur uit hoeft

De Up2Mail-box heeft deze omschrijving:
‘Hét pakket voor een avondje quality-time op je eigen bank! Jullie avond bestaat uit drie onderdelen, rondom het thema ‘Liefde is..’ Heerlijk thuis, maar toch even uit je comfortzone. Jullie doen verschillende activiteiten en er is alle ruimte voor een stukje diepgang en elkaar echt ontmoeten.’

Van de Up2Grow-box kun je dit verwachten:
‘Om te blijven groeien in liefde en je relatie levendig te houden is het de kunst om door alles heen te blijven verbinden met elkaar. Dit pakket draait helemaal om het thema ‘Echte liefde leeft’. Houden jullie wel van een puzzeltje en een goed gesprek dan zorgt dit pakket voor een levendig avondje!’

Winnen!

En laten we hier nou ook een aantal boxen van mogen weggeven! Het enige dat je ervoor hoeft te doen is het volgende:

  • Volg Famme en Up2Date op Instagram
  • Like de post hieronder
  • Tag degene met wie jij deze box zou willen winnen en geef aan of je liever de Up2Mail-box of de Up2Grow-box wint (vergeet vooral niet je vrienden die je ook deze experience gunt. Elke tag telt als een extra deelname aan de winactie en dus meer kans)
  • Wil je extra kans maken? Deel onderstaande post dan in je stories.

De winactie loopt tot vrijdag 16 april, waarna we de winnaars via PM bekend maken.

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Famme.nl (@famme_nl)

Date night at home! Zo wordt het een succes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme