8x de mooiste zwangerschapskleding om in te stralen

Zwanger Wilma Groothuis 5 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Als je zwanger bent moet je op een gegeven moment je garderobe een beetje aanpassen. Je kan helaas niet meer al je ‘oude’ kleren aan, maar nieuwe zwangerschapskleding shoppen is echt zo erg nog niet. Wij laten je zien waarom.

Want wees eerlijk: wanneer vinden we het nou wél vervelend om te shoppen?

Lichaam verandert

De ene zwangere vrouw vindt het fantastisch om te zien hoe haar lichaam verandert tijdens de zwangerschap, de ander voelt zich er juist onzekerder door. Hoewel wij vinden dat elke zwangere vrouw mooi is tijdens haar zwangerschap, kunnen we wel begrijpen dat het lastig is als je je oude kleren niet meer aan kunt.

Wat je dan nodig hebt is zwangerschapskleding die mooi past bij je veranderende lichaam. Tegenwoordig is er enorm veel keus aan zwangerschapskleding, voor elke zwangere vrouw is er wel wat geschikts. Je kunt kiezen voor mooi, elegant, hip of juist casual: waar jij je goed in voelt. Je zult zien dat je vanzelf gaat stralen, als je maar de juiste kleding vindt.

De mooiste zwangerschapskleding

Wij geven tips voor de mooiste zwangerschapskleding en lingerie.

1. Zwangerschapslegging

Een zwangerschapslegging is een item dat elke zwangere vrouw moet hebben. Het zit heerlijk, het staat mooi en het kan overal bij. Deze legging van Be Mammy groeit mee met je groeiende buik, waardoor je hem elk moment van de zwangerschap aan kan.

zwangerschapslegging

2. Zwangerschapsjurk

De zomer komt eraan, dus een zwangerschapsjurk is heel fijn om in de kast te hebben. Er zijn genoeg jurken die speciaal zijn gemaakt voor een zwangerschap, bijvoorbeeld dit leuke jurkje. Fleurig en hij staat ook nog eens mooi bij je zwangere lichaam.

zwangerschapsjurk

3. Zwangerschapspyjama

Tijdens je zwangerschap is slapen erg belangrijk, want nu heb je er nog de tijd voor en moet je het er goed van nemen. Een fijne, comfortabele pyjama is dan heel belangrijk. Deze slipdress van Hunkemöller is ook nog eens erg mooi.

Zwangerschapspyjama

4. Zwangerschaps T-shirt

Een T-shirt die met je buik meegroeit is ideaal voor dit weer. Ook hiervan heb je weer veel verschillende, er is keus genoeg. Dit leuke T-shirt van Esprit staat heel erg leuk, zit comfortabel en groeit mee met je buik. Ideaal voor elke gelegenheid.

Zwangerschapsshirt

5. Zwangerschapsjoggingpak

Na een lange dag ben je misschien wel moe en wil je niks liever dan op de bank ploffen in een fijne outfit. Een joggingpak is dan het allerfijnste, want het zit comfortabel en niet zo strak. Dit mooie pak van Hunkemöller wil je nooit meer uitdoen.

Zwangerschapsjoggingpak

6. Zwangerschapsbadpak

Oké, dit moet je als zwangere vrouw wel willen, maar als je tijdens je zwangerschap nog op vakantie gaat of gewoon in de tuin wilt zonnen, is een zwangerschapsbadpak ideaal. Dit mooie badpak van Esprit is fleurig en staat ook nog heel mooi.

Zwangerschapsbadpak

7. Zwangerschapsrok

Met het mooie weer is een rok heel prettig om te dragen. Geen zorgen, ook tijdens je zwangerschap kun je nog steeds een rok aantrekken. Deze rok van de Only wikkel je om je lichaam en komt tot boven de knie.

Zwangerschapsrok

8. Zwangerschapsbroek (kort)

Als je met het mooie weer geen jurkje of rokje aan wil, kun je altijd nog kiezen voor een korte broek. Deze korte broek van Noppies heeft een buikband, waardoor je buik extra wordt ondersteund. De stof is heerlijk zacht, waardoor hij heel fijn zit.

Zwangerschapsbroek

Zwangerschapskleding: 10x dit dragen influencers tijdens hun zwangerschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme