Demi Moore vertelt open over haar doodgeboren dochter in haar autobiografie

Baby Rachelle Weiler 5 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Actrice Demi Moore publiceerde in september haar autobiografie ‘Inside Out.’  In dit boek vertelt ze over haar jeugd en carrière, haar dochters, de huwelijken met Bruce Willis en Ashton Kutcher. Maar ook vertelt ze over de doodgeboorte van haar dochter.

Demi Moore is volledig transparant in haar boek over haar leven. Ze schrijft over haar ouders, haar acteerwerk, maar is ook open over haar vierde dochter met Ashton Kutcher, die doodgeboren werd.

Chaplin Ray Kutcher

Demi kreeg tijdens haar huwelijk met acteur Bruce Willis drie dochters: Rumer, Scout en Tallulah. Nadat het huwelijk strandde, trouwde ze in 2005 met acteur Ashton Kutcher. Het huwelijk was veelbesproken, omdat Demi toen 42 was en Ashton 27.

Niet veel later bleek Demi zwanger te zijn van een meisje. Het stel was dolgelukkig. Maar toen ze na 6 maanden zwangerschap weer een echo lieten maken, bleek er geen hartslag meer te zien of horen. Het meisje, dat ze van plan was Chaplin Ray te noemen, was overleden. Demi beschrijft het verlies als een immens en blijvend verdriet, mede omdat het kindje zo ontzettend gewenst was.

IVF en eiceldonor

Het stel was echter na de doodgeboorte van Chaplin Ray overtuigd van het feit dat ze toch graag nog een baby samen wilden. Nadat conceptie in het jaar erna niet plaatsvond, besloot Demi over te gaan op IVF. Ook dit sloeg niet aan, waardoor ze constant te maken kreeg met hoop, teleurstelling en terugkerend verdriet over haar doodgeboren dochter.

Uiteindelijk besloot Demi Moore om een eiceldonor te gebruiken. Na een lang proces had ze een donor gekozen, maar op het moment dat alles officieel werd gemaakt, gaf Ashton aan dat hij niet door wilde met de procedure. Niet lang na dit moment strandde hun huwelijk.

Hoewel Demi de zwangerschap nooit officieel had aangekondigd, en ze haar zwangere buik goed verborg voor de media, deelt ze in haar boek wel een intieme foto van zichzelf met babybump.

Benieuwd naar het hele levensverhaal van Demi Moore? Haar autobiografie ‘Inside Out’ kan je bestellen via Bol.com.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme