Deze baby-essentials koop je nu met dikke korting bij Lidl

Kinderen Sophie Nortier 9 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

De Lidl staat bekend om hun groente en fruit waar ze keer op keer me in de prijzen vallen. Maar wist je dat je er ook heel fijn ander spul kunt halen? Deze baby-essentials koop je nu bij Lidl met dikke korting.

Baby’s zijn duur. Maar voor wie het slim aanpakt, kan het erg meevallen. Daarom wordt het voor vele moeders en mommy-to-be’s vaak een nieuwe hobby om de fijnste koopjes te scoren. En daar helpen wij graag bij mee.

Korting op baby-essentials bij Lidl

Dit zijn vijf baby-essentials die je nu bij Lidl scoort met dikke vette korting!

1. Draagzak Kinderkraft – €34,99

Wat een feest! Op deze gezellige draagzak krijg je nu 20% korting en is daardoor echt heel betaalbaar geworden. Hij komt in drie leuke kleurtjes en kun je nu bestellen voor €34,99.

Kinderkraft draagzak Lidl
Bron: Lidl

2. Philips Avent babyfoon – €29,99

Avent is een van de meest bekende lijnen als het om baby-elektronica gaat. De babyfoons zijn zeer geliefd en gaan erg lang mee. En als je er 50%(!) korting op krijgt kun je hem natuurlijk niet laten liggen! Hij is wel bijna uitverkocht dus wacht niet te lang. Je kunt ‘m bestellen voor €29,99.

Babyfoon Philips Avent nu met korting bij Lidl
Bron: Lidl

3. Philips Avent 2-in-1 babyvoedingsbereider – €89,99

is jouw kleine toe aan vastvoedsel, dan is dit apparaat echt een uitkomst. Je gooit de groenten erin, vult ‘m met water en hij stoomt ze gaar zonder dat je er nog naar om hoedt te kijken. Pureren? Doe je door ‘m om te draaien. Supermakkelijk! Met 20% korting kost ‘ie nu €89,99.

Avent stomer-blender
Bron: Lidl

4. Safetyfirst autostoel – €69,99

Is je kleintje uit het autostoeltje gegroeid? Dan is het tijd voor een nieuwe. Maar wie heeft er het geld voor? WIj niet. Daarom is deze korting erg fijn. Kost nu namelijk nog maar €69,99.

Autostoeltje met korting bij Lidl
Bron: Lidl

8 Geniale Ikea hacks voor de kinderkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme