Stop de persen: je kunt nu je eigen dildo maken (in de vorm van je favoriete penis)

Lifestyle Lizette van Loenen 17 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Je vent heeft een belangrijke afspraak waardoor hij laat thuis is, maar jij hebt wel zin in een afternoon delight. Hoe fijn zou het zijn als je met zijn penis in de weer zou kunnen gaan, zonder dat hij daadwerkelijk aanwezig is? Jawel dames, deze fantasie kan werkelijkheid worden.

Dildo

Er bestaat nu namelijk de Clone-A Willy. Een dildo die je kunt klonen in de shape van je favoriete mannelijke geslachtsdeel.

Kunstproject

Je moet het zien als een DIY-kunstproject, dat je helemaal zelf kunt creëren. Het enige wat je nodig hebt is de mal en een goedgevormde jongeheer. Kun je zelf doen, maar je kunt ook vragen of je liefje je verrast door hem zijn eigen lid te klonen.

LEES OOK: Stomende seks met de buurman (en nog 7 fantasieën voor een beter seksleven)

Alle ballen verzamelen

De Clone-A Willy is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder een glow in the dark exemplaar. En o ja, wil je het helemaal goed aanpakken? Dan raad ik vooral de Plus Balls kit aan om het geheel af te maken.

In de Clone-A Willy kit vind je poeder voor het maken van een mal, een thermometer, silicone, een vibrerende unit (yes, please) en een staaf om alle ingrediënten voor je masterpiece door elkaar te roeren.

Benodigdheden

Voordat je aan de slag gaat met het kloonproces, zorg dan wel dat je de knutseltafel gereed hebt en de volgende benodigdheden hebt klaarliggen: een stuk karton, een maatbeker, een grote kom, een timer, een schaar, een grote lepel, een prullenbak, duct tape, en het belangrijkste van alles: een penis in stijve toestand.

Wil je vent zich niet scheren voor jullie aan de slag gaan? Smeer zijn edele delen dan in met een lik vaseline om pijn te voorkomen. Vindt-ie vast niet erg.

De volledige gebruiksaanwijzing vind je in de verpakking van de Willy zelf. Je kunt ‘m hier kopen. Succes, en schroom niet om een afbeelding van jullie kunstwerken te mailen.

Haha: brief aan vader van ietwat preutse meester gaat het hele internet over

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Clone a Willy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme