Gina Koninkx
Gina Koninkx Ouderschap 14 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze dingen wil je met liefde van je moeder erven omdat ze een topvrouw is

Als puber wilde je allesbehalve op je moeder lijken, maar gelukkig ben je inmiddels over die fase heen gegroeid. Je waardeert nu veel meer wat ze voor je doet (en heeft gedaan) en je weet zeker dat als jij zelf ook zo’n moeder wil zijn zoals zij is.

Hierin wil je op je moeder lijken

Oké, er zijn ongetwijfeld nog wel wat dingen waarin je moeder en jij verschillen maar er zijn ook genoeg dingen die je met liefde en plezier van je moeder wil erven.

1. Haar zorgzaamheid

Niemand is zo zorgzaam voor jou als zij dat is. Als je ziek bent (zelfs nu je al lang niet meer thuis woont) komt ze voor je zorgen zodat je snel weer fit bent. Absoluut een eigenschap die jij maar wát graag van haar erft.

2. Haar intelligentie

Ze is niet alleen super zorgzaam, je moeder is een super intelligente vrouw. Haar algemene kennis is mega breed en jij hoopt dat jouw dochter later ook zo over jou denkt. Stiekem heeft ze ook wel gelijk als ze zegt dat je eens wat vaker een kwaliteitskrant zou moeten lezen.

3. Een luisterend oor

Jouw moeder kan heel goed naar je luisteren als je ergens mee zit. Haar geduld raakt nooit op en als je haar in paniek opbelt weet ze je altijd te kalmeren. Deze eigenschap zou je maar wat graag van haar erven zodat jij niet alleen later een goede moeder zou zijn maar ook nu een hele goede vriendin.

4. Haar skills om te kunnen sparen

Jij geeft geld uit alsof het water is, terwijl je moeder altijd wat achter de hand houdt.

15x universele waarheden over het moederschap

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme