8x dingen die je wil weten als je kind Schorpioen is

Kinderen Lisa van den Akker 30 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Is jouw kind geboren tussen 23 oktober en 22 november? Dan is het (van sterrenbeeld natuurlijk) een Schorpioen! Schorpioenen zijn gevoelskinderen, nieuwsgierig en echte speurders. Wij vertellen je acht dingen die je als ouder van een Schorpioen kind echt wilt weten.

Dingen die je wilt weten als je kind een Schorpioen is

Heb jij thuis een kind dat jarig is tussen eind oktober en eind november? Dan wil je deze dingen vast graag weten. Deze acht dingen zijn namelijk typisch voor Schorpioen kinderen.

1. Ze voelen de stemming

Schorpioenen zijn gevoelig voor stemmingen. Als bijvoorbeeld thuis de sfeer niet erg lekker is of er is een ruzie die niet uitgesproken wordt, blijft je Schorpioen-kind net zo lang doorvragen tot ‘ie weet wat er aan de hand is.

2. Schorpioenen zijn creatief

Jouw kind is waarschijnlijk heel erg creatief, waarschijnlijk is hij dol op knutselen, bouwen of tekenen. Probeer uit te zoeken op welke manier jouw kind graag zijn creativiteit uit.

Kinderhoroscoop: dit kun je verwachten van jouw kind met sterrenbeeld Waterman

3. Ze zijn geïnteresseerd

Schorpioenen zijn in alles geïnteresseerd en ‘waarom’ is dan ook hun lievelingswoordje. Ze kunnen ook filosofische vragen stellen, of interesse tonen in “moeilijke” concepten zoals de dood of het heelal.

4. Spanning en sensatie

Je kind is waarschijnlijk dol op spanning en sensatie. Ze houden van speuren en van geheimzinnige dingen.

5. Geduldig

Schorpioenen zijn als persoon vaak geduldig, en dat is niet iets wat bij alle kinderen van nature voorkomt. Geniet er dus maar van.

6. Ze kunnen boos worden

Als je een Schorpioen in het nauw drijft gaat hij steken, ook kinderen die Schorpioen zijn kunnen behoorlijk boos worden.

7. Jaloers

Een minder goede karakter eigenschap van de Schorpioen is jaloezie. Kinderen die Schorpioen zijn kunnen soms sneller jaloers zijn op broertjes, zusjes of vriendjes.

8. Intelligent

Schorpioenen zijn intelligente kinderen met veel diepgang. Ze zullen dan ook doorvragen tot ze weten hoe iets precies zit.

Is je kind het sterrenbeeld Stier? Zo zit hij in elkaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme