Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Klein gebaar, groot geluk: 3 leuke babycadeaus

Als je een baby’tje hebt, zit geluk ‘m in de kleine dingen: even de deur uit om een koffietje te halen, een rustig badmomentje met je kleine voor het slapen of die vrolijke geluidjes als je baby wakker wordt. Met deze 3 leuke cadeaus (om te geven of te krijgen!) hou je meer tijd over om te genieten van die geluksmomentjes.

De zojuist gelanceerde Noppies Baby Comfort collectie bestaat uit fijne, duurzame producten die enorm van pas komen met een baby. Met deze cadeaus zit je sowieso goed:

Puur geluk: lekker en veilig badderen

Het enige nadeel van een relaxed badmomentje met je baby, is dat je zelf meestal ook iets droogs moet aantrekken na al dat gespetter. Bovendien is het altijd oppassen geblazen als je je baby uit bad tilt.

Deze babyhanddoek is daarom een heel praktisch én fijn cadeau, want je kunt ‘m om je eigen nek dragen, zodat je droog blijft terwijl de kleine naar hartelust spettert. Zo kun je je baby met twee handen veilig uit het badje tillen. De handdoek heeft een ultra-zachte capuchon die het hoofdje van je kindje lekker warm houdt. En ligt je baby eenmaal op de commode, dan kun je de handdoek met één hand weer makkelijk van je nek losmaken.

Voetenzak met zachte voering

Onmisbaar voor onderweg: een voetenzak voor in het kinderzitje, de buggy of kinderwagen. Zo blijft de kleine warm en droog. Deze voetenzak van de Noppies Baby Comfort collectie is geschikt voor alle 3- en 3/5-puntsgordels. Ideaal voor bijvoorbeeld in de maxi-cosi.

Je baby in en uit de voetenzak halen gaat heel makkelijk door de drukknoopjes van de muts los te maken. Het zakje is speciaal ontworpen voor een speentje, die raak je dus nooit meer kwijt. Geluk zit ‘m in de kleine dingen!

De voetenzak komt in twee varianten: een teddy met heerlijk zachte voering en aan weerskanten een rits; en een poplin met drukknopen en een rits aan de onderkant.

Schone luier zonder gedoe

Klein geluk schuilt al in een schone luier. Maar wat zo’n simpele handeling zou kunnen zijn, kan soms een heel gedoe worden als je baby lekker beweeglijk is en het verschoonkussen gaan schuiven. Zie dan maar eens billendoekjes, een schone luier en spartelende babybeentjes tegelijkertijd vast te houden…

Een verschoonkussenhoes met antislip noppies aan de onderkant is alles wat je nodig hebt. Dit exemplaar uit de Noppies Baby Comfort collectie houdt elk verschoonkussen op zijn plek. Fijn: de stof is absorberend, gemaakt van duurzaam materiaal en superzacht. Met recht een topcadeau!

In samenwerking met Noppies

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme