Wat een feest! Elke dag een gratis kinderfilm op Pathé Thuis

Kinderen Sophie Nortier 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De kids mogen voorlopig nog even niet naar school, dus deze traktatie komt als geroepen; elke dag een gratis kinderfilm van Pathé en Cinekid. Wat een feest!

De streaming diensten zijn inmiddels uitgespeeld door de kids. Heel fijn, want nu kun je alle liedjes van Sing meezingen, ken je de gesprekken tussen Scar en Simba uit je hoofd en hoor je de stemmetjes van Paw Patrol nog in je dromen. Iets wat je anders nooit had gekund! 😉

Een hart onder de riem

Een tripje naar de bios voor wat nieuws was nu wel fijn geweest, dus deze traktatie komt als een geschenk uit de hemel. Want de komende twee weken kun je de kids elke dag vermaken met een nieuwe film!

Pathé, Pathé Thuis en Cinekid hopen hiermee de kids (en ouders) een hart onder de riem te kunnen steken in deze vreemde tijden.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We hopen dat deze mooie actie een klein steentje bijdraagt voor onze bezoekers met kinderen, die met al het thuis lesgeven wel een extraatje hebben verdiend en op deze manier samen met hun kinderen kunnen ontspannen en genieten van de beste kinderfilms.”

Welke films krijg je cadeau?

Elke dag om 9:00 uur wordt er via de socials van Pathé en Pathé Thuis bekend gemaakt welke film je die dag kunt kijken. Het zal een fijne mix zijn van populaire en leerzame films, zoals we ze kennen van Cinekid en Pathé. Dus voor ieder wat wils.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten hebben ze bekend gemaakt dat je deze titels in ieder geval kunt bekijken ergens in de komende twee weken: Sing Song, Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes en Antboy.

De Kleine Vampier

En vandaag trappen ze de cadeauweken af met De Kleine Vampier! Deze film gaat over de dertienjarige vampier Rudolph, wiens clan wordt bedreigd door een vampierenjager. Dan komt hij sterveling Tony tegen, die gefascineerd is door vampiers en kerkhoven. De vriendschap tussen deze twee kan wel eens de oplossing bieden om de vijand te verslaan.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen