Esther: ‘Ik fantaseer vaak over seks met mijn zwager’

Relatie Lisa van den Akker 1 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Zelfs als je een goede liefdevolle relatie hebt kan het voorkomen dat je fantaseert over een avontuurtje met iemand anders. Maar als die sexy fantasieën steeds terugkomen en ook nog eens gaan over iemand die je vaak ziet, kan het best lastig zijn. Zo weet ook Esther (39).

‘Mijn man Hans en ik zijn al samen sinds onze tienerjaren. We leerden elkaar kennen op een feestje. Ik was 17 en hij 22. Ondanks het leeftijdsverschil vielen we als een blok voor elkaar. We waren vanaf het begin af aan onafscheidelijk. Het duurde echter even voordat ik bij hem thuis over de vloer kwam. Zijn ouders lagen op dat moment net in scheiding en hij was daardoor liever bij mij thuis.

Fantaseren over seks met je zwager

Toen ik na een paar maanden eindelijk eens bij hem thuis kwam ontmoette ik ook voor het eerst zijn broertje Peter. Peter was van mijn leeftijd en we hadden direct een klik met elkaar. Het was een knappe jongen, maar wel echt nog een jongen. Terwijl Hans al meer een man was. Bovendien was ik zo verliefd op Hans dat ik totaal geen gevoelens voor iemand anders kon ontwikkelen. Die eerste jaren zag ik Peter dan ook echt alleen als Hans zijn kleine broertje.

Regelmatig als we gingen stappen of naar een feestje gingen, was Peter ook van de partij. Alleen maar gezellig, want we konden het allemaal goed met elkaar vinden. De jaren verstreken. Hans en ik gingen trouwen, en kregen drie kinderen. Ook Peter vond zijn liefde waarmee hij twee zoons kreeg. Hoewel onze levens veel veranderde gingen we nog steeds goed met elkaar om. We gingen samen op vakantie, vierde samen Sinterklaas en Kerst en aten regelmatig in het weekend samen.

Zoenen in het zwembad

Zo waren we een paar jaar geleden ook samen een weekje naar Italie op vakantie, Peters gezin samen met ons gezin. Het was heerlijk weer en we genoten allemaal met volle teugen. We hadden een eigen zwembad en op een morgen toen ik vroeg wakker was lag ik in het ochtend zonnetje, te genieten van een kop koffie, toen Peter naar buiten kwam. Hij zei goedemorgen en dook het zwembad in om wat baantjes te zwemmen.

Staat die van jouw erbij? Dit zijn de meest voorkomende seksfantasieën

Iedereen in huis sliep nog en ik zat daar langs het zwembad met mijn koffie, te kijken hoe Peter door het water gleed. Opeens viel het me op hoe strak zijn lijf eigenlijk is. En hoe zijn ronde jongens gezicht plaats heeft gemaakt voor een strakke kaaklijn met stoppels. Ik weet niet wat er gebeurde maar ik kreeg kriebels in mijn buik. Wat een sexy man is het eigenlijk dacht ik.

Omdat ik ongemakkelijk werd van mijn eigen gedachten ging ik naar binnen om te douchen. Maar daarmee verdwenen de gedachtes niet wan die nacht droomde ik voor het eerst over hem. Hoe hij me hartstochtelijk zoende in het zwembad en hoe zijn lijf voelde tegen het mijne. Verward werd ik wakker. Opeens zag ik Peter voortdurend in een ander daglicht. Hij was niet meer het kleine broertje, hij was een man, en een behoorlijk sexy man ook nog. De dromen bleven komen, en komen nog steeds regelmatig voor.

Dromen over seks

Als we overdag samen zijn lukt het me wel de gedachten van me af te zetten, ik ben gelukkig met Hans, we hebben goede seks en ook hij is nog steeds erg knap en sexy om te zien. Ik voel dan ook helemaal geen behoefte om iets te doen met mijn dubieuze gevoelens over Peter. Maar lastig vind ik het wel. Ik merk dat ik gespannen ben als hij in de buurt is, omdat ik me ongemakkelijk voel over mijn eigen gedachten. Soms ben ik bang dat iemand het merkt, dat ik te lang naar hem kijk of me raar gedraag rondom hem. Maar kan ik de gedachtes ook niet stoppen. Dus ik kan alleen hopen dat dit gevoel snel weer verdwijnt.’

Wil jij ook (anoniem) je verhaal delen? Stuur ons dan een mailtje via [email protected].

Anoniem: ‘Mijn beste vriendin zit achter mijn man aan.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme