Zin in een filmavondje? Deze film past het beste bij je sterrenbeeld

Lifestyle Valéry de Voijs 17 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Van je lievelingseten tot aan je favo seksstandje… er is eigenlijk niets wat je niet kunt linken aan je sterrenbeeld. Zo is ook de keuze voor je favo film af te leiden aan je sterrenbeeld. Vissen zullen bijvoorbeeld gaan voor een romantische Arthouse film , waarna zij (met de soundtrack op repeat) nog dagen over kunnen dagdromen. De typische Leeuwen zullen daarentegen met hun liefde voor dure kleding en luxe gaan voor een kostuumdrama.

Op basis van jouw sterrenbeeld, zul je waarschijnlijk deze films meteen willen streamen.

Deze film past bij je sterrenbeeld

Van stoere sportfilms tot aan dromerige decors, deze film past het beste bij jouw sterrenbeeld

Waterman (20 Januari – 18 Februari)

Voor zowel de denkers als dromers, The Matrix laat je meeslepen in een excentriek spel. Net als het sterrenbeeld Waterman zijn de karakters uit The Matrix uniek en eigenzinnig, wat je terug ziet in hun kostuum en dialogen.

Vissen (19 Februari – 20 Maart)

Voor de dagdromers, de romantici, de gevoelsmensen.. wedden dat je als echt Vissen Call Me By Your Name he-le-maal geweldig gaat vinden? Het Italiaanse interieur, de dromerige omgeving en de liefdevolle blikken: deze film bevat alle ingrediënten om een paar uur weg te dromen

Ram (21 Maart – 19 April)

Waarschijnlijk houden Rammen van films met sportthema’s, zoals The Blind Side met Sandra Bullock. Vaak zijn Rammen direct, strijdlustig, en (jawel) ook koppig. Iets wat je terug ziet in het karakter van Michael, een jonge, dakloze Afro-Amerikaanse rugbyspeler die ondanks zijn moeilijke verleden niet opgeeft.

Alles wat je liever niet wilt weten over jouw sterrenbeeld

Stier (20 April – 20 Mei)

Als sterrenbeeld Stier zul jij een zwak hebben voor het karakter van Hugh Grant in Notting Hill, omdat je jezelf wellicht herkent. Stieren staan namelijk bekend om hun eerlijkheid, betrouwbaarheid en behoefte aan structuur. Iets wat je terug ziet in de charmante boekverkoper wanneer hij valt de excentrieke filmster.

Kreeft (21 Juni – 22 Juli)

De gevoelige Kreeften zullen genieten van het acteerspel in Vicky Cristina Barcelona. Een hete zomer vol liefde, lust, kunst en lekker eten. En jawel, net zoals Kreeften hun ex moeilijk kunnen loslaten, komt in deze film ook een ex-lover in beeld.

Leeuw (23 Juli – 22 Augustus)

Leeuwen zijn hartstochtelijk en vechten voor wat ze willen. Als ze iets willen, gaan ze ervoor. Dat is precies wat de singer-songwriter in Coyote Ugly doet wanneer ze met vol goede moed vertrekt naar New York om haar dromen waar te maken. Met de juiste combinatie van sexy, romantisch en gewaagd zullen de karakters uit deze film de hartjes van Leeuwen stelen.

Wat voor type vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld

Maagd (23 Augustus – 22 September)

Vaak zijn Maagden harde werkers. Met een portie nuchterheid en intelligentie zijn ze constant bezig om situaties te analyseren. In de liefde houden maagden van het veroveren en veroverd worden. De dialogen in Pride and Prejudice zullen Maagden dan ook fascineren.

Weegschaal (23 September – 22 Oktober)

Van alle sterrenbeelden, zijn Weegschalen het meest meest beschaafde, diplomatieke en welgemanierde sterrenbeeld. En wie is heeft nu meer diplomatiek dan dan Cher (gespeeld door Alicia Silverstone), het rijkeluiskind in Clueless? Wist je trouwens dat Silverstone zelf ook weegschaal is? Misschien dat ze zich daarom zo goed kon inleven in de verwende tiener, die in de film zichzelf beter leert kennen.

Schorpioen (23 Oktober – 21 November)

Schorpioenen: eigenlijk heel diep en intens, maar op het eerste gezicht charmante koele onafhankelijke power girls. Het kan dan niet anders dat je met het sterrenbeeld Schorpioen graag kijkt naar Kill Bill. Als charmante killer is er aan power women in ieder geval geen gebrek.

Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Boogschutter (22 November – 21 December)

Voor de avontuurlijk Boogschutters onder ons: La Piscine wil jij niet missen. Alleen het decor van dit romantische verhaal is al om te smelten. Bij het zien van de scenes aan de Côte d’Azur, pak jij het liefst vandaag nog je koffertje.

Steenbok (22 December – 19Januari)

Steenbokken en planning. Need I say more?. Als echte Steenbok houd jij je vast een een strakke strategische planning. Iets wat de dames in The First Wives Club maar al te graag doen. In deze komedie gaat de heerlijke Goldie Hawn samen met Diane Keatonn en Bette Midler op zoek naar de perfecte wraakactie op hun exen.

Ik zou zou zeggen, zet die popcorn maar vast klaar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Russh

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme