Welke iconische tv-moeder ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Ouderschap Valéry de Voijs 22 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Ben jij een echte Claire Dunphy uit de Amerikaanse sitcom Modern Family, of herken jij jezelf meer in Lorelai Gilmore? Volgens de astrologie hoef je er niet lang over te twijfelen.

Deze tv-moeder ben jij namelijk gebaseerd op je sterrenbeeld.

Welke tv-moeder ben jij?

Of je nu een romanticus of carrièretijger bent; deze tv-moeder sluit volgens de sterren het beste bij je aan:

Ram

Rainbow Johnson uit Blackish is een echte flapuit, tikkeltje gewaagd, onbezonnen en vooral niet bang om haar mening te uiten. Deze tv-moeder is net als de Ram een geboren leider. Met een sterke (en tikkeltje eigenwijze) persoonlijkheid heeft ze de touwtjes in handen.

Stier

We kennen haar allemaal; Claire Dunphy uit Modern Family heeft menig hartje weten te stelen. Tikkeltje bazig, maar vooral goed in organiseren. Net als Claire heb jij als echte Stier het beste voor met je familie en zal er alles aan doen dat niemand iets te kort komt.

Tweeling

De prachtige Gloria uit Modern Family is een echte tweeling. Ze heeft overduidelijk een portie aanstekelijke humor, is super charmant en uitbundig. Deze tv-moeder is net als de meeste Tweelingen the life of the party. Ook staat ze haar mannetje en weet goed om te gaan met moeilijke situaties.

Kreeft

TV-moeder Frankie uit Grace and Frankie is net als de Kreeft erg gevoelig. De meeste Kreeften hebben moeite met verandering; iets dat we ook terug zien bij Frankie. Daarbij is ze nostalgisch en is graag thuis bij haar familie; iets waar kreeften zich in kunnen herkennen.

Leeuw

Leeuwen houden van aandacht, en zijn niet allergisch voor een portie drama op z’n tijd. Zo is Moira Rose uit Schitt’s Creek een typische Leeuw. Ze komt misschien binnen met een hoog bravoure, opvallende kleding en bijzonder kapsel; diep van binnen heeft ze een klein hartje en is ze stiekem heel erg gevoelig.

Maagd

Miranda Bailey uit Grey’s Anatomy is perfectionistisch, intelligent, analytisch en gemotiveerd. Deze tv-moeder werkt net als Maagden ontzettend hard. Ze is niet alleen een geweldige chirurg maar ook een sterke leider. Ze houdt er van om nuttig te zijn; niet alleen in de operatiekamer maar ook thuis.

Weegschaal

Weegschalen kunnen zich identificeren met Jane (uit Jane, the virgin). tv-moeder Jane is namelijk niet alleen mega aardig en intelligent, maar ze zal tegelijkertijd opkomen voor de mensen van wie ze houdt. Ze is een echte romanticus en kan aardig dagdromen.

Schorpioen

Schorpioenen zijn mysterieus, gepassioneerd en assertief. Karaktereigenschappen die perfect aansluiten bij tv-moeder Jen Harding uit Dead to Me. Jen is namelijk niet alleen mega mysterieus, maar ook erg fel. Ze is zeker een moeder waar je geen ruzie mee wil krijgen. De uitdrukking ‘stille wateren hebben diepe gronden’ is zeker van toepassing op Jen.

Boogschutter

Lorelai Gilmore uit Gilmore Girls doet de dingen graag op haar eigen manier. Ze houdt absoluut niet van regeltjes en vaart lekker haar eigen koers. Net als De Boogschutter is Lorelai een tikkeltje onhandig, wat haar daardoor juist weer heel charmant maakt.

Steenbok

De enige echte mom-manager uit tv-land: Kris Jenner. Ze weet niet alleen de carrière van haar dochters in goede banen te leiden; ook kan ze haar gezin uitstekend managen. Jenner houdt van hard werken en weet op financieel gebied de juiste beslissingen te nemen.

Waterman

Joyce Byers uit Stranger Things is niet bang om zichzelf te zijn. Daarbij is ze altijd bereid om anderen te helpen waardoor ze zichzelf soms kan wegcijferen. Joyce vertrouwt op zichzelf; wanneer zij iets wil zal niets of niemand haar in de weg staan.

Vissen

Ze zijn gevoelig, emotioneel, intuïtief en ontzettend romantisch. Tv-moeder Rebecca Pearson uit This Is Us past precies in dat plaatje. Ze is niet bang om haar gevoelens op het spel te zetten voor haar familie en haar partners. Vissen zijn erg wijs waardoor ze haar kinderen altijd het juiste advies kan geven.

Kinderen met deze sterrenbeelden kunnen het beste alleen spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme