5 herkenbare dingen als je samenwoont met een partner met het sterrenbeeld Tweelingen

Relatie Gina Koninkx 29 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Een surpriseparty voor je lief organiseren? No way dat dat ongemerkt kan. Altijd lachen met je partner? Dat absoluut. Als je samenwoont met een partner met het sterrenbeeld Tweelingen ga jij deze vijf dingen ongetwijfeld herkennen.

Het zijn de meest wispelturige personen die je je maar kunt voorstellen, al levert dat juist wel hele leuke dingen op in huis. Samenwonen met Tweelingen is elke dag een feestje en dit zal jij sowieso herkennen bij je partner.

Partner met het sterrenbeeld Tweelingen

Herkenbaar?

1. Je huis ziet er nooit langer dan één jaar hetzelfde uit

Oh jee, wat kan jouw partner toch wispelturig zijn. Hoe irritant dat ook is als je in de supermarkt snel moet bedenken wat jullie gaan eten, hoe leuk dat aan de andere kant ook interessante dingen kan opleveren. Zo ziet jullie huis er nooit één jaar hetzelfde uit. De bank, de tafel, de stoel, alles heeft wel eens op een andere plek gestaan.

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen passen zich zó makkelijk aan een andere situatie aan, dat ze soms even vergeten hoe moeilijk dat kan zijn voor een ander. Maar ach, aan de andere kant is het nooit saai bij jullie in huis.

2. Het is als samenwonen met een kind

Tweelingen zijn de meest kinderlijke tekens van allemaal. Ergens is jouw lief nog een beetje in zijn of haar jeugd blijven hangen en dat komt nog eens drie keer zo erg naar boven met kids in huis. LEGO alleen voor de kindjes? Nee hoor, jouw partner doet vrolijk mee. Eigenlijk heel erg fijn want ook deze eigenschap zorgt ervoor dat het nooit saai wordt bij jullie.

De fantasie van jouw partner is oneindig, van vreemde combinaties bij het avondeten tot het op de kop ophangen van een schilderij. Wel lekker creatief toch?! Echt stilzitten zit er bij jouw partner niet in.

3. Je kan niks verbergen voor Tweelingen

Als je een nieuw gekocht jurkje nog even achter in de kast wil verstoppen heeft dat geen zin met zo’n partner. Jouw lief is ontzettend nieuwsgierig en ook daarom zal het organiseren van een surpriseparty een enorme uitdaging zijn. Hoe leuk als dat jou tóch lukt?

4. Je wordt vaak op een lieve manier verrast

Jouw partner is charmant, hoffelijk en zal nooit een belangrijke dag vergeten. Je verjaardag, jullie trouwdag maar ook de dag waarop jullie verkering kregen wordt altijd groots gevierd. Niet alleen dat, ook zal jouw partner regelmatig mooie bloemen in huis zetten of een lief kaartje op je kussen leggen. Smelt.

LEES OOK: Vrouwen met deze 4 sterrenbeelden zijn op z’n zachtst gezegd nogal gesteld op de aandacht van hun partner

5. Het is nooit saai want het is een echte grapjas

Dat kind zijn brengt het beste in jouw partner naar boven. Hoewel je er soms misschien moe van wordt, gaat er geen dag voorbij dat jullie geen lol hebben. Je woont samen met een echte clown en dat maakt het leven toch echt wel een héél stuk aangenamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme