Even wat fijne inspiratie met deze mooie seizoenstafels voor de lente

Kinderen Sophie Nortier 20 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk, de lente is officieel begonnen! Al is het weer buiten misschien nog even niet waar we op hopen, binnen kun je de lente volop laten beginnen. Een mooie seizoenstafel is de perfecte manier om de lente in te luiden en de seizoenswisseling te vieren. Daarom bieden wij je graag wat inspiratie voor de leukste lentetafels die je samen met de kids maakt.

Seizoenstafels zijn gezellig en leerzaam

Lekker met je kids aan de knutsel? Maak dan meteen een nieuw favo plekje in huis met een seizoenstafel. Hier kun je namelijk het vrolijkste hoekje in je huis van maken, waar jij met je kleintje helemaal los kunt gaan en de fascinerende buitenwereld kunt namaken.

Elk seizoen kent z’n eigen karakteristieke bijzonderheden die je tot leven kunt laten komen op de seizoenstafel. Hiermee kun je ook de seizoenswissel goed inzichtelijk maken voor de kids en kun je hen zelf verhalen laten verzinnen die passen bij die tijd van het jaar. In de lente draait het om wedergeboorte, nieuw leven, zachte kleuren en fijne temperaturen.

Zo kun je het op de lentetafel uitbeelden met bloembollen, bloemen, jonge dieren en zachte pasteltinten. Toch wat meer visuele inspiratie nodig? Helpen wij je natuurlijk graag bij.

25x de mooiste namen voor baby’s die geboren worden in de lente

Dit zijn de mooiste seizoenstafels voor de lente:

Lente knutselen: Met deze handige hack kan jouw kind makkelijk bloemen verven

25 Dingen om met je kind te doen nu de lente (bijna) is begonnen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen