5x inspirerende Instagram-accounts voor aanstaande moeders

Ouderschap Sanne Verweij 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Of je nu zwanger bent van je eerste of je derde, het blijft een bijzondere ervaring. Nog leuker is het om samen met een vriendin zwanger te zijn en die ervaringen met elkaar te delen. Hierbij een lijstje Instagram-accounts van digitale vriendinnen om je zwangerschap door te komen!

Reacties van vrienden en familie, babykleertjes en verlies: deze (aanstaande) Instagram moeders delen het allemaal. Zo kun je stiekem wat trucjes bij ze afkijken en sta je er niet alleen voor.

5x Instagram-accounts voor aanstaande moeders

@miniliefde

Erin Noelle is moeder van twee kinderen en zwanger van haar derde. Ze plaatst veel lieve foto’s van haar kinderen en met het hele gezin. Haar zorgen zet ze onder de foto’s en in haar stories, waardoor het voelt alsof je elkaar persoonlijk kent. Omdat ze al twee kindjes heeft gehad, weet ze al veel over het moederschap en is ze net een grote zus die je aan de hand neemt.

@theletherfamily

Debbie is zwanger van haar derde kind en is een echte kletskous in haar stories. Zoals ze zelf in in haar bio schrijft: lots of chatty (no nonsense) stories. Debbie plaatst veel over haar dagelijks leven, haar gedachten en leuke filmpjes.

@lisavdveen_

Na het verlies van een drieling is Lisa van der Veen nu weer zwanger. Ze plaatst ontroerende posts over haar drie overleden jongens en over de hoop die ze heeft voor hun ongeboren baby. Lisa is ongeveer 17 weken zwanger en is daar samen met haar man en zoon Sem erg blij mee.

@eliseboers

Ondernemende moeder Elise Boers is na haar tweeling zwanger van haar derde kind. Van de eerste echo’s tot de foto’s van de baby shower: ze deelt het allemaal op haar Instagram-account. Daarnaast plaatst ze ook foto’s van de outfits van haar kinderen en heeft ze nog tijd over om samen met haar zwangere zus een podcast over hun zwangerschappen te maken.

@Sophieousri

Sophie is een kersverse moeder in the making. Na een lang traject is ze met een ICSI methode zwanger geworden. Sophie is volop bezig met haar Instagram, TikTok en Youtube account waarop ze erg openhartig is over haar zwangerschapstraject. Ze heeft ook de reacties op haar zwangerschap van vrienden en familie vastgelegd, erg leuk om te zien!

5x mega eerlijke Instagram-accounts voor als je niet op een roze wolk zit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme