Dit zijn de 5 irritantste kinderseries op Netflix

Kinderen Demi de Boer 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix staat vol met kinderseries, maar ze zijn niet allemaal even leuk voor ouders. Je zult het vast wel herkennen; die irritante geluiden, vervelende liedjes, rare stemmetjes en hysterische kleuren.

Begrijp ons niet verkeerd, de series zullen echt wel leerzaam zijn. Maar wij raden je toch andere kinderseries aan, die niet zo irritant zijn. Waarschijnlijk zal jouw peuter deze series hartstikke leuk vinden, maar gelukkig heb je als ouder nog in de hand naar welke kinderserie je peuter kijkt.

De irritantste kinderseries

Om te voorkomen dat je gek wordt, hebben wij de irritantste kinderseries op Netflix op een rij gezet. Zo kun jij rustig even opruimen of een kop koffie drinken, zonder die irritante geluiden op de achtergrond.

Booba

Booba slaan wij over, omdat er alleen maar geluiden gemaakt worden door het rare beestje. Je kijkt naar een aflevering van vier minuten, waarin Booba raar beweegt, gekke geluiden maakt, vervelende achtergrond muziek en de verhalen zijn ook niet om van te smullen.

Cocomelon

In de één uur durende afleveringen kijk je naar baby’s met iets te grote hoofden, die engelse liedjes met elkaar zingen. Dit zouden leerzame liedjes moeten zijn, wij vinden ze vooral irritant. Het is in het engels, ze hebben irritant hoge stemmetjes en het zijn gewoon héél veel liedjes.

Peppa Big

Peppa Big, moeten we hier echt nog veel over zeggen? Het begint al bij het irritante muziekje bij de intro, hier worden wij helemaal nerveus van. Ook al dat springen in de modder is niet slim want wanneer jij met je kind op weg bent naar een verjaardag, springt hij zo met z’n nette schoenen in de modder. Dat kan je het hem niet kwalijk nemen, Peppa doet het tenslotte ook. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat geknor en gelach.

OggyOggy

In deze serie wordt niet gepraat en toch is de serie erg hysterisch. Hoe krijgen ze het voor elkaar zou je denken. Nou, de beestjes zijn super druk en maken alleen maar gekke geluiden, waar niemand wat van begrijpt. Daarnaast zul je helemaal gek worden van alle achtergrondgeluiden en muziekjes, dit zijn er namelijk te veel en ze zijn super hysterisch.

Word Party

Het idee is hartstikke leuk, maar ook hier worden wij niet vrolijk van. Ten eerste die hoge stemmetjes, als je twee afleveringen hebt gekeken hoor je die stemmetjes nog in je dromen. Het is al helemaal niet te doen als ze gaan lachen of gillen van enthousiasme. Hetzelfde geldt voor al die liedjes, die zijn ook zó irritant. Als we alleen het woord Word Party horen, zit het gelijk voor de rest van de dag in ons hoofd.

Netflixen maar! Dit zijn de leukste films voor kinderen op dit moment

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme