Het is zover: Kim en Kanye gaan de voogdij over de kinderen delen

Algemeen Valéry de Voijs 17 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Of we het nu willen of niet, hier komen we dus niet meer omheen: de breuk tussen de reality ster en wereldberoemde rapper is een feit. Kim Kardashian en Kanye West gaan definitief uit elkaar, en gaan de voogdij over de kinderen delen.

Een scheiding is natuurlijk geen pretje, vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn. Kim en Kanye zijn het er daarom erover eens de voogdij over hun vier kinderen te delen.

Kim en Kanye gaan voogdij delen

In 2012 bracht Kanye West het nummer Cold uit, waarin hij liet weten officieel samen te zijn met Kim. Twee jaar later trouwde ze in het Franse Florence, en we hebben allemaal mogen zien hoe die wereldberoemde bruiloft eruit zag. Samen kregen zij vier kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Ondanks de mooie plaatjes die we op Instagram konden bewonderen, was het toch ook geen geheim dat de twee hun ups & downs hadden tijdens hun zeven jaar huwelijk. Eerder leek het erop dat ze een balans konden vinden in de manier van opvoeden, maar in de loop van de tijd bleek toch dat de compromissen niet genoeg waren. Afgelopen februari werd duidelijk dat het huwelijk ten einde zou komen.

Grote veranderingen

Kim Kardashian liet in een interview met Vogue al weten dat ze terug kijkt op een bijzondere periode. Er zal dan ook heel wat gaan veranderen in Kim’s leven. Niet alleen zullen de Kardashian’s stoppen met de mega populaire reality serie “keeping up with the Kardashians” , maar zal dus ook haar huwelijk tot een einde komen.

De Kardashians zouden de Kardashians niet zijn: deze regels golden tijdens hun bevalling

Voogdij

Ondanks de geruchten dat Kim en Kanye geen contact met elkaar hebben, lijken de kinderen daar niet onder te lijden. Schijnbaar brengt de rapper een bezoekje aan de kids als Kim even weg is, en zorgen haar nanny’s ervoor dat de twee elkaar niet hoeven te zien (komt dat even handig uit!).

Alimentatie

Kim hoeft zich met al haar nanny’s dus niet druk te maken dat ze er alleen voor komt te staan. Ook financieel zal ze zich geen zorgen hoeven te maken. Ze heeft haar ex-man laten weten geen geld van hem te hoeven ontvangen. Aangezien zowel Kim als Kanye de nodige miljarden op hun rekening hebben staan, zullen ze elkaars geld dan ook niet nodig hebben.

De scheiding líjkt dus dusver redelijk soepel te verlopen. Wij zijn benieuwd…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme