Superhandig: koop deze stofzuiger en dweil in 1 nu met korting

Ouderschap Wilma Groothuis 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is niemands hobby, uitzonderingen daargelaten, maar het moet toch altijd gebeuren: schoonmaken. Om het jezelf makkelijker te maken, kun je maar beter de beste spullen daarvoor aanschaffen. Hoe handig is een stofzuiger die tegelijk ook een dweil is?

Wie weet wordt schoonmaken alsnog een hobby van je.

Stofzuigen en dweilen

Stofzuigen en dweilen zijn dingen die je toch wel regelmatig moet doen, of je het nu leuk vindt of niet. Grote kans dat je een stofzuiger hebt en daarnaast een aparte dweil. Toch kun je het jezelf een stuk makkelijker maken door de twee te combineren in één product. Dat kan met de Hyundai Aqua Turb, die je nu met grote korting kunt kopen.

Maar hoe werkt dat dan? Bij de stofzuiger zit een watertank die je kunt vullen met water en zeepsop, waardoor je ermee kunt dweilen. De stofzuiger is geschikt voor alle schoonmaakklussen, er zit namelijk een Eco-stand en een Turbo-stand stand op. De Aqua Turb is niet zwaar en hij is draadloos, wat ook erg prettig is.

Hyundai Aqua Turb
De Hyundai Aqua Turb. Bron: Hyundai

De Aqua Turb

De Aqua Turb heeft een stofbak die makkelijk te legen is en door de wasbare filter blijft de stofzuiger schoon en fris. De Aqua Turb heeft een accu die je moet opladen, dat duurt ongeveer vier uur en daarna kun je hem veertig minuten achtereen gebruiken. Hij is dus zowel geschikt voor even een snelle ronde als voor een grote schoonmaakbeurt.

Als we je nu nog niet hebben overtuigd om deze stofzuiger en dweil in één te kopen, dan zal de grote korting die erbij zit dat wel doen. Waar je de Aqua Turb normaal gesproken voor 399,95 euro koopt, krijg je hem nu bij Groupdeal voor 169,99 euro. Dat is een korting van 57 procent. Dat kun je niet laten liggen, toch?

Je koopt de Hyundai Aqua Turb hier.

Is je partner dol op schoonmaken en jij niet? Zo voorkom je ruzies

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme