Ben je een Leeuw? Met deze 5 sterrenbeelden vorm je de beste match

Persoonlijk Susan Dalstra 20 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

De verjaardagsmaand van de Leeuw komt eraan. En een beetje Leeuw laat dat niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Dit sterrenbeeld heeft een uit de kluiten gewassen ego, maar is tegelijkertijd ook een van de warmste en loyaalste tekens.

Een relatie hebben met een Leeuw is om die reden een feestje, mits je in de smiezen hebt hoe je dit sterrenbeeld het beste handelt. Want ja; er komt wel een kleine gebruiksaanwijzing om de hoek kijken. Voor deze 5 sterrenbeelden is dat echter geen probleem. Dit zijn de 5 beste matches voor de Leeuw, van laag naar hoog.

5. Weegschaal

Weegschaal en Leeuw delen hun liefde voor kunst, schoonheid en luxe. Of jullie nou uren in een museum dwalen, op kookles gaan of tot in de vroege uurtjes dansen; jullie zijn dol op alle vormen van cultuur. De Weegschaal is een besluiteloos type, maar gelukkig is Leeuw daar om rücksichtlos knopen door te hakken.

4. Leeuw

De koningen van het dierenrijk samen, kan dat wel goed gaan? Jazeker. Leeuwen snappen elkaar precies. Twee Leeuwen brengen elkaars ware aard naar boven omdat de Leeuw niets liever wil dan het ware gezicht achter die perfecte selfies leren kennen. Ze moedigen elkaar aan te zijn wie ze echt zijn – niet we ze denken horen te zijn. Reken wel op een boel selfies – het blijven immers wel Leeuwen.

3. Ram

Twee koppige tekens, maar wel twee tekens die meestal op dezelfde golflengte zitten. Als vuurtekens deinzen ze niet terug voor wat publiekelijke affectie en hebben ze respect voor elkaars doelgerichte aanpak wanneer het aankomt op romantiek. Niks niet drie dagen vage appjes tot er eindelijk een date komt of maanden achtereen een beetje aanrommelen. De Ram handelt snel als ‘ie iemand leuk vindt en de Leeuw wordt niet warm van de subtiele aanpak.

2. Boogschutter

De fysieke aantrekkingskracht tussen Boogschutter en Leeuw is enorm. Samen zijn jullie een soort Golden Retrievers: vol energie en kinetische liefde. Kietelgevechten in het park (tot grote irritatie van anderen, maar jullie hebben lol), boksles, hot yoga, en eh, heel veel seks. Wanneer dit stel eindelijk weer op adem is, zorgt hun gedeelde optimisme voor goede gesprekken. En dat is maar goed ook, want de Boogschutter doet niets liever dan kletsen.

1. Tweelingen

Tweelingen zijn schattig, flirterig en intelligent. Daarbij vinden ze het fijn als hun partner de leiding neemt. Het natuurlijke charisma en de energie van de Leeuw weten de aandacht van de vluchtige Tweelingen vast te houden. Deze twee zijn jong van geest en avontuurlijk, dus reken op een heleboel onvergetelijke dates.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme